Dacă te numeri printre cei 1.3 milioane de utilizatori români de Revolut, știi deja care sunt beneficiile pe care această aplicație financiară le aduce: ai transferuri rapide de bani către alți prieteni care folosesc Revolut; un sistem de analiză care îți arată cum și cât ai cheltuit, pentru a te ajuta să economisești bani conștient; printre cele mai avantajoase cursuri de schimb valutar și posibilitatea de a plăti aproape oriunde fără comisioane; setări de securitate avansate; posibilitatea de investi în criptomonede sau în metale prețioase. Și lista poate continua.

Pe scurt, dacă ești ca mine, Revolut a devenit rapid și pentru tine aplicația financiară favorită din telefon. Și lucrurile sunt pe cale să devină și mai bune mulțumită noului abonament Revolut Plus.

Revolut Plus e un abonament lunar de numai 14,99 de lei care deblochează noi posibilități pentru utilizatori. Gândește-te la el ca la cafeaua de dimineață de la localul preferat care te aduce la potențialul tău real (între noi fie vorba, și costă cât o cafea de la un local de specialitate, doar că efectul ține o lună întreagă, nu doar câteva ore).

Abonamentul a fost gândit în jurul nevoilor clienților, iar beneficiile sunt numeroase. Cu toții am făcut mai multe cumpărături online în ultimul an și, probabil, majoritatea vom continua să achiziționăm haine, electronice, bilete și alte lucruri necesare folosind internetul. Dar, dacă e să fim sinceri, undeva pe fundal va exista mereu acea voce îngrijorată care ne va întreba dacă sigur va ajunge produsul întreg la noi, dacă cumva nu va mai ajunge deloc, dacă evenimentul la care am cumpărat va fi anulat și lista poate continua.

Vocea aceea există pentru că am pățit cu toții să avem experiențe neplăcute online, dar Revolut Plus o dă pe mute și ne oferă acea liniște care ne permite să ne bucurăm în totalitate de shopping-ul online. Cum? Hai să vedem.

Protecție la cumpărăturile online cu Revolut Plus

Noul abonament Revolut oferă protecția cumpărăturilor online efectuate prin intermediul cardului tău Revolut. Asta înseamnă mai multe lucruri.

În primul rând, ai protecție pentru furt. Sunt numeroase cazuri în care un colet a plecat de la un magazin online cu un smartphone nou nouț înăuntru, dar a ajuns la client cu o cărămidă la interior. Dacă ai Plus, poți sta liniștit și te poți amuza de situație, fără să îți faci nervi sau griji, pentru că banii îți vor fi returnați fără să fie nevoie să faci plângeri la protecția consumatorului sau să te transformi în Sherlock Holmes.

Apoi, sigur ai pățit chiar tu să deschizi un colet după plecarea curierului și să constați că, undeva între depozit și ușa ta, laptopul tău a primit niște linii de design noi și acum e mai curbat decât l-ai văzut în poze. Revolut Plus are și protecție pentru coletele care ajung la tine deteriorate, deci chiar dacă ai achiziționat produsul de la un magazin online cu o reputație nu tocmai impecabilă, poți sta liniștit.

Iar dacă ești genul căruia îi ia mai mult să se decidă dacă un produs comandat online e util sau nu, vei aprecia abonamentul Plus pentru protecția de retur extinsă la 90 de zile. Cred că 3 luni sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți da seama că nu vei folosi cum ai sperat acel aparat pentru abdomene despre care ziceai că te va pregăti pentru sezonul estival. De ce să ții un cuier scump în dormitor când ai Revolut Plus?

Protecția cumpărăturilor online se aplică în limita a 1.000 de euro pe an, indiferent de motivele enumerate mai sus.

Nu în ultimul rând, pentru că tot am menționat sezonul estival, cu toții sperăm la concerte, festivaluri, măcar la piese de teatru în aer liber sau un film văzut la cinema, ca în vremurile bune. Și ar fi culmea să nu se anuleze, dar tu să nu mai poți ajunge la el, din diverse motive sau dintr-o urgență. Revolut Plus te ajută și în această situație. Ai rambursarea gratuită a banilor până în limita a 1.000 euro pe an în cazul în care nu mai poți participa la un eveniment pentru care ți-ai luat deja bilete.

Se aplică Termeni și Condiții iar pentru mai multe informații poți consulta aplicația sau pagina web Revolut.

Alte beneficii Revolut Plus

Abonamentul Plus nu este doar pentru cumpărături online în siguranță. Este util și dacă vrei să le oferi un pic de libertate financiară copiilor și să le dai propriile carduri Revolut Junior pe care le poți monitoriza și cu care îi poți învăța ce înseamnă gestionarea responsabilă a banilor. Ai două conturi Junior disponibile cu Plus și o serie de funcționalități pe care nu le poți accesa cu abonamentul Standard.

Apoi, mai ai și prioritate la serviciul clienți, pentru orice eventuală neplăcere sau neînțelegere. Pentru că încredere se construiește și prin rezolvarea rapidă a problemelor, nu doar prin beneficii financiare.

Te-am convins? Descoperă noul abonament Revolut Plus accesând acest link și deblochează potențialul real al cardului tău Revolut.