Fintech-ul cu sediul la Londra și-a triplat pierderile față de anul 2018, ajungând la aproximativ 118 milioane de euro, asemănător cu fintech-ul concurent Monzo. Șeful companiei, Nik Storonsky, a spus că rezultatele sunt mulțumitoare. Iar mulțumirea vine din ventiturile înregistrate în 2019.

Acestea au ajuns la 162 de milioane de lire sterline, o creștere cu 180% față de 2018, potrivit publicației Sifted. De asemenea, marjele de profit s-au dublat în această perioadă.

Storonsky a declarat în mai că se așteaptă ca la finalul anului Revolut să ajungă la break even și să caute profitabilitatea. Acest lucru va fi făcut și prin reducerea costurilor operaționale.

Revolut a avut venituri de 39,5 milioane de lire sterline din abonamentele Premium și 20,5 milioane de lire sterline din alte surse de venit, cum ar fi platforma de trading. Baza de utilizatori activi a crescut cu 231% de la un an la altul, ajungân dla 1,1 milioane de utilizatori activi în fiecare zi, 10% din numărul total de utilizatori ai aplicației.

102 milioane de lire sterline au fost generate din comisioanele pe schimbul valutar. . Din suma totală a veniturilor, 99% vine din UK.

La finalul anului 2019, clienții Revolut aveau monede virtuale în valoare de 93,3 milioane de lire sterline. Clienții companiei aveau 2,36 miliarde de lire sterlien în total în conturile lor, o medie de 236 de lire sterline pe client.