Clienții Revolut pot schimba 25 de monede clasice în criptomonede printr-o simplă apăsare de buton, iar acestea pot fi ținute în siguranță sau vândute direct din aplicație, în câteva secunde. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru a fi notificați atunci când o anumită criptomonedă ajunge la o anumită valoare.

În ultima lună, Revolut a lansat o opțiune de economisire numită Vaults, care permite clienților să rotunjească fiecare plată până la cea mai apropiată valoare întreagă și să economisească mărunțișul în criptomonede. Peste 50.000 de utilizatori au deschis de atunci un seif Vault în criptomonede.

Adăugarea XRP și Bitcoin Cash vine ca urmare a cererilor primite de la comunitatea Revolut și a faptului că majoritatea exchange-urilor de criptomonede încă nu suportă aceste monede digitale.

„Am lansat această funcționalitate unică în lume pentru a oferi expunere la criptomonede populației de masă. Ideea exchange-urilor, a codurilor private și a depozitării reprezintă o piedică pentru majoritatea oamenilor, așa că ne-am dorit să oferim un mod simplu pentru a facilita accesul consumatorilor la criptomonede”, a spus Vlad Yatsenko, co fondator și CTO al Revolut.

El a mai spus că introducerea criptomonedelor RXP și Bitcoin Cash a venit ca urmare a cererii copleșitoare din partea comunității Revolut, așa că, după luni de negocieri și muncă de dezvoltare, le oferă utilizatorilor accesul și la aceste două monede digitale.

Revolut a deschis recent un birou în România și sărbătorește intrarea pe piață oferind noilor utilizatori primul card gratuit. Pentru a se bucura de ofertă, aceștia trebuie să își facă un cont AICI și să comande primul card fizic înainte de 31 mai. Peste 30,000 de români sunt deja utilizatori ai aplicației, iar obiectivul companiei este să ajungă la 100,000 până la finalul anului.