Formată dintr-un Country Manager și o echipă de marketing de mici dimensiuni, echipa locală a Revolut va fi responsabilă de creșterea și dezvoltarea pieței din România. O bună parte din serviciile Revolut sunt disponibile și pentru clienții români încă din luna mai a anului trecut.

”Revolut are în acest moment peste 25000 de utilizatori în România care au încredere în noi pentru a le gestiona banii. În 2017 aceștia au cheltuit 3 milioane de dolari și au economisit peste 150.000 de dolari alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiționale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiții în marketing. Suntem convinși că putem depăși 100.000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susținerea echipei locale. În timp ce băncile tradiționale percep un comision de schimb valutar de până la 5%, clienții noștri au posibilitatea să transfere și să cheltuie bani oriunde în lume folosind cursul de schimb valutar real, cel interbancar”, a spus Andrius Biceika, Head of Country Managers, Revolut, prezent pe scena conferinței Emerging Fintech for the Real Economy care a avut loc în București.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent gratuit, direct din aplicație, în câteva minute și să tranzacționeze 25 de monede și 3 criptomonede.

Utilizatorii din România vor putea să deschidă în curând un cont curent în aplicația Revolut în mai puțin de trei minute, să facă transferuri domestice și internaționale gratuite și să cheltuiască bani în străinătate fără comisioane ascunse.

De altfel, pentru a sărbători deschiderea biroului din România, puteți accesa acest link pentru a comanda gratuit primul card Revolut. Trebuie să urmați pașii de mai jos:

  • Introduci numărul de telefon mobil
  • Descărci aplicația Revolut din App Store sau Google Play folosind link-ul primit prin SMS
  • Deschizi un cont (durează aproximativ 2 minute)
  • Încarci suma minimă de 50 lei (acești bani pot fi cheltuiți oricând)
  • Selectezi și comanzi cardul gratuit (cu livrare standard)

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicație în câteva minute, să efectueze transferuri domestice și internaționale gratuite, să dețină și să schimbe 25 de monede în aplicație folosind cursul de schimb real (interbancar) și să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe și comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Înființat în iulie 2015 în Londra de Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, Revolut oferă servicii precum debit direct, depozite de economii inteligente “Vaults”, asigurare de călătorie bazată pe geolocalizare și expunere exclusivă la criptomonede, utilizatorii Revolut se bucură de tehnologie de ultimă generație. Aceștia pot până și să cumpere și să tranzacționeze Bitcoin, Litecoin și Ethereum prin simpla apăsare a unui buton, direct din aplicație.

Startup-ul fintech a atras până în prezent peste 1.800.000 de utilizatori și a procesat peste 70 de milioane de tranzacții în valoare totală de mai bine de 12 miliarde de dolari. Revolut pune tehnologia în centrul serviciului oferit clienților, care primesc notificări imediat ce cheltuie bani, văd cheltuielile pe categorii, au acces la instrumente de bugetare și măsuri de securitate sporită precum abilitatea de a utiliza gratuit carduri virtuale de unică folosință sau de a activa setări de siguranță bazate pe locație și proximitate.

Revolut a obținut finanțări de 90 milioane de dolari de la investitori cunoscuți precum Index Ventures sau Ribbit Capital. Potrivit unor informații recente, fondatorii Revolut ar fi în negocieri pentru încheierea unei noi runde de investiții, în valoare de 150 de milioane de dolari, ceea ce ar duce evalurea companiei la peste 1 miliard de dolari.

La finalul lui februarie, fondatorii Revolut, startup-ul fintech cu sediul în Marea Britanie și activ și la nivel local, anunțau faptul că au atins pragul de rentabilitate grație creșterii numărului de utilizatori care preferă serviciile financiare alternative oferite de companie și a lansării unor noi produse.