Ce înseamnă intraprenoriatul? E vorba despre formularea și implementarea unor idei noi în cadrul organizațiilor, în locul începerii unei afaceri noi. De multe ori, în Europa, angajații lucrează cu spor și inspirație pentru firma la care sunt angajați în locul începerii unei noi afaceri. Acest lucru ține și de apetitul de risc din Europa de Est, dar și de capitalul disponibil.

ÎNSCRIE-TE AICI LA TABĂRA DE ANTREPRENORIAT STARTUP YOUR LIFE

Ne-am gândit să organizăm tabăra de antreprenoriat Startup Your Life, între 22 și 24 iunie la Hotel Royal din Poiana Brașov, pentru a educa viitorii antreprenori din România. Avem locuri limitate și așteptăm oameni care sunt angajați în companii, dar vor să-și deschidă o afacere, cei la început de drum, studenți sau oameni care fac trecerea din offline în online. Credem că Startup Your Life e o ocazie și pentru companii să-și educe angajații, tocmai pentru a crește spiritul antreprenorial din interiorul firmei.

România e pe locul 10 în Europa la spirit antreprenorial, dar nu avem încă și curajul de a pune în aplicare dorințele în afaceri. Așa că mulți sunt antreprenori în interiorul firmelor mari. Aceștia sunt antreprenorii ascunși pe care vrem să-i descoperim.

De ce să-ți trimiți angajații la Startup Your Life?

1. Vor învăța o serie de noțiuni de bază de antreprenoriat, care-i vor ajuta și în interiorul companiei: noțiunile de început ale unei afaceri, inclusiv din punct de vedere juridic, noțiuni de promovare online, online marketing, SEO, Google AdWords și Facebook, dar și metode prin care să acceseze finanțări.

2. La cursul de prezentare și pitching vor învăța cum să-și prezinte o afacere în fața partenerilor de afaceri și a investitorilor. Noțiunile vor fi utile pentru orice moment din companie, în ședințe, atunci când vor fi nevoiți să-și prezinte inițiativele sau când vor dori să facă față unei dezbateri aprinse.

3. Angajații motivați sunt și mai fericiți și mai productivi. Nu te gândi că-ți pleacă oamenii din firmă. S-ar putea să nu se întâmple asta, dar vor avea din ce în ce mai multe inițiative dacă-i trimiți la cursuri și-i faci oameni mai buni. Știi ce se zice, un om de primă ligă va angaja mereu oameni de prima ligă. Dar un om de liga a doua, va căuta angajați de liga a treia, care să-l confirme.

Așadar, vino tu sau angajații tăi la Startup Your Life. 22 - 24 iunie la Hotel Royal din Poiana Brașov.