Serviciul este disponibil deocamdată în toate sectoarele din București și urmează să fie deschis și la nivel național. Acesta asigură preluarea și returnarea hainelor, scopul fiind de a reduce timpul pe care oamenii îl dedică în mod curent curățării rufelor.

Aplicația drop&go se adresează în mod special persoanelor cu un stil de viață activ, care preferă să dedice timp altor activități decât cele de rutină, cum este spălatul rufelor.

Astfel, cine alege serviciile oferite de drop&go nu mai are grija hainelor care s-au murdărit și trebuie curățate. În mai puțin de un minut poate fi plasată comanda în aplicație, pentru ca rufele să fie ridicate și duse la curățătorie.

„În procesul de dezvoltare a produsului ne-am uitat cu atenție la ce se întâmplă și în zona de livrare a mâncării. Acolo creșterea este explozivă și e clar de câțiva ani că românii își prețuiesc tot mai mult timpul. Considerăm că piața din România avea nevoie de o astfel de noutate, mai ales că publicul căruia ne adresăm e format din persoane active, din mediul urban, care își organizează viața prin intermediul telefonului și sunt foarte bine educate digital”, a declarat Cristian Toanchină, cofondator drop&go.

drop&go a pornit cu o investiție inițială de 300.000 de euro și este un produs care face legătura între clienții interesați, livratori și spălătorii. Compania integrează pe platformă profesioniști din domeniu, spălătorii și curățătorii cu servicii de calitate, pentru a asigura pentru utilizatorii finali cele mai bune condiții de operare. Selecția partenerilor se face cu atenție și numai dacă corespund unor standarde ridicate de calitate.

drop&go – aplicația prin intermediul căreia în mai puțin de 1 minut trimiți hainele le curățătorie

Facilitățile oferite de aplicație includ posibilitatea de a seta trei adrese diferite, de unde poate fi făcută preluarea și livrarea hainelor. Totodată, pe durata unei zile, sunt disponibile trei intervale orare, la alegere, pentru care utilizatorii să opteze pentru predarea și primirea hainelor. Astfel perioadele de așteptare sunt reduse considerabil și mult mai ușor de gestionat. Utilizatorii pot alege între intervalul orar 8:00 - 13:00, 13:00 - 18:00 sau 18:00 - 23:00.

Pentru a ușura cât mai mult acest proces, plasarea comenzii pentru solicitarea personalului care ridică rufele se face în mai puțin de 1 minut.

Cât costă să folosești Uberul pentru spălătorie

Pentru a facilita cât mai mult accesul pe platformă al utilizatorilor, drop&go le oferă clienților un credit de început de 50 de lei. Astfel primele două comenzi ale noilor utilizatori vor beneficia de o reducere de 25 de lei per comandă. Costul pentru acest serviciu variază în funcție de numărul de obiecte vestimentare trimise la curățătorie și de tipul acestora.

Am instalat aplicația și am descoperit costurile pentru spălătorie.

  • Cămașă simplă - 11 lei
  • Canadiana puf - 45 de lei
  • Cojoc natural - 59 de lei
  • Fular - 7 lei
  • Fustă medie - 19 lei
  • Palton - 37 de lei
  • Pantalon blug - 17 lei
  • Pulover lung - 20 de lei

Site-ul drop&go poate fi accesat aici. Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât și cele cu iOS.