Bright Spaces este o companie proptech venture-backed lansată în România în 2019. A ridicat 2 runde de investiții consecutive și este deja folosită de peste 5.000.000 sq ft de spații comerciale. Noua filială se va traduce în curând într-un birou în Londra și într-o echipă locală. Compania românească își demonstrează astfel dedicarea pentru deservirea acestei piețe și concentrarea pe nevoile clienților săi.

În 2021, Bright Spaces a semnat un acord cu Moorland Property Solutions Ltd. din Manchester și a lansat prima implementare a soluției sale în Marea Britanie. Acum, echipa își propune să-și extindă portofoliul, care include în prezent proprietari și dezvoltatori precum: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Forte Partners și primul lor client rezidențial, InteRo Property Development.

Un interviu pe larg cu Bogdan Nicoară, CEO & cofondator Bright Spaces, realizat la finalul anului trecut, puteți citi aici.

Anul trecut, Bright Spaces a ridicat 1,5 milioane euro de la: Axeleo Capital (Lead investor), VC-ul Pi Labs din Marea Britanie, Sparking Capital, Growceanu Angel Investment și un grup de business angels internaționali. De asemenea Bright Spaces a participat, în 2020, la acceleratorul PropTech organizat de Pi Labs. Startup-ul își propune să construiască digital twins pentru orice tip de proprietate, indiferent de stadiul de dezvoltare, din toate verticalele imobiliare.

Dezvoltatorii comerciali și rezidențiali care aleg această soluție beneficiază de:

  • O broșură digitală care prezintă proprietățile în 3D, precum și cele mai importante informații tehnice și zonele înconjurătoare
  • Digital Twins ale spațiilor, prezentate cu ajutorul realității virtuale, în 3D, într-o platformă web
  • Rapoarte actualizate despre disponibilitate, spații libere, cerințe din partea chiriașilor
  • O interfață de raportare de business
  • O soluție de marketing și leasing orientată către obiectivele ESG

O parte a echipei Bright Spaces va participa la evenimentul CREtech din Londra de anul acesta, iar CEO-ul s-a mutat temporar la Londra. De asemenea, Bright Spaces a încheiat recent un acord cu BETA, pentru a se conecta cu cât mai mulți mentori și clienți potențiali.

“Prin această inițiativă, le arătăm partenerilor și viitorilor noștri clienți că le ascultăm cu atenție nevoile. Suntem un startup agil, și vrem să contribuim la activitatea clienților noștri, îmbunătățind modul în care își prezintă sau închiriază spațiile într-un mediu digital. Aștept cu nerăbdare să ne extindem echipa și portofoliul în Marea Britanie și sunt recunoscător că am sprijinul mentorilor și investitorilor noștri în acest proces”, afirmă Bogdan Nicoară, CEO & Cofounder Bright Spaces.