Unleash America este cea mai mare conferință HR din lume, unde lideri din domeniul HR se reunesc pentru a descoperi ultimele trenduri și inovații în domeniu, dar și pentru a-și împărtăși expertiza și poveștile de succes din organizațiile lor.

Prin această extensie majoră adusă platformei sale de People Intelligence, Nestor face un pas important în articularea viziunii proprii: o lume în care fiecare angajat are oportunitatea potrivită la momentul potrivit pentru a-și dezvolta și îmbunătăți continuu skill-urile și abilitățile care îi vor aduce success în cariera profesională.

Marketplace-ul intern lansat de Nestor reunește toate oportunitățile de dezvoltare existente în cadrul unei companii, fie că vorbim despre proiecte temporare sau cross-departamentale, inițiative de învățare, mentorat, sau noi poziții disponibile. Toate aceste oportunități sunt 100% transparente și ușor de accesat de către fiecare individ în parte.

Astfel, angajații pot explora noi traiectorii profesionale, care corespund aspirațiilor și skill-urilor pe care le dețin, accesa noi roluri, sau pot beneficia de cele mai potrivite oportunități de dezvoltare pentru a-și valorifica la maximum potențialul.

Prin acest Talent & Opportunities Marketplace, care conectează angajații cu oportunitățile de dezvoltare existente, pe baza skill-urilor și intereselor manifestate, Nestor ajută organizațiile să depășească provocările legate de mobilitatea internă și să dezvolte o forță de muncă agilă și adaptabilă.

“Prin integrarea acestui Talent Marketplace în platforma Nestor, dorim să valorificăm la maximum skill-urile și competențele fiecărui individ, și să le oferim angajaților oportunități personalizate de dezvoltare astfel încât să progreseze continuu. Pe scurt, ne asigurăm că oamenii potriviți, cu skill-urile potrivite, sunt în locul potrivit și performează conform așteptărilor. Beneficiile sunt atât de partea angajaților, cât și a companiilor, care devin competitive și agile, un aspect extrem de important în contextul de azi.”, spune Bogdan Apostol, CEO și co-fondator al Nestor.

În actualul context global, marcat de instabilitate economică, companiile sunt nevoite să iși reevalueze strategiile de resurse umane pentru a se adapta rapid la schimbările pieței și la noile nevoi de business și să își eficientizeze costurile.

Perspectiva unui ritm ponderat de creștere economică, coroborat cu deficitul existent de angajați și de competențe, duc la necesitatea unei planificări strategice a forței de muncă existentă.

Cu ajutorul Nestor, managerii și liderii de resurse umane au la îndemână instrumentele necesare care permit angajaților să migreze cu ușurință spre alte roluri din organizație, și, în același timp, să descopere și să dezvolte skill-urile potrivite în cadrul companiei.

Marketplace-ul intern va juca, de asemenea, un rol important în reducerea fluctuației angajaților și în creșterea nivelului de engagement la locul de muncă prin facilitarea și promovarea mobilității interne, aliniată atât cu așteptările angajaților, cât și cu obiectivele companiei.

Marketplace-ul intern Nestor este integrat cu restul modulelor existente în plaformă, care susțin managementul performanței, engagement-ul angajaților și dezvoltarea carierei având un punct comun de legătură, anume skill-urile.

De asemenea, acesta conectează participarea angajaților în diverse proiecte și oportunități de dezvoltare cu obiectivele operaționale.

Astfel, fiecare angajat care utilizează platforma Nestor beneficiază de un profil bazat pe abilități, care se actualizează în mod automat, pe măsură ce sunt dobândite noi abilitați.

Necesitatea dezvoltării de competențe pentru viitor și adaptabilitatea la schimbări este din ce în ce mai crescută, iar un astfel de marketplace intern în cadrul organizațiilor va juca un rol esențial în creșterea agilității și relocării strategice a resurselor cu ajutorul inițiativelor de tip upskilling sau reskilling. Platforma Nestor susține astfel crearea unor strategii de resurse umane agile, aliniate cu obiectivele de business, în paralel cu evidențierea celor mai bune modalități de a sprijini dezvoltarea angajaților.

Echipa Nestor participă zilele acestea la cea mai mare conferință de HR din lume – Unleash America 2023, unde vor avea ocazia să prezinte platforma în fata unei audiențe globale, de peste 2 000 de lideri HR, în calitate și de sponsor al evenimentului.

Fondată de către Bogdan și Raluca Apostol, Nestor este Platforma de People Intelligence care ajută organizațiile să obțină agilitatea, creșterea performanței și dezvoltare continuă a angajaților.

Nestor conectează procesele de management al performanței, engagement al angajaților și dezvoltare a carierei printr-o abordare bazata pe skill-uri și competențe pentru a susține liderii de resurse umane și managerii să alinieze strategiile de HR în raport cu nevoile organizaționale.

Tehnologia Nestor folosește algoritmi predictivi și un sistem de nudging automation pentru a încuraja angajații să se implice în dezvoltarea carierei lor, să identifice posibile deficiente de competențe, să acceseze oportunități personalizate de dezvoltare, și să dobândească noi skill-uri, care îi vor ajuta să aibă succes.

Cu o rată de adopție de neegalat de 98%, platforma Nestor se bucură de încrederea managerilor și a liderilor de resurse umane din segmentul de companii de tip enterprise mari și foarte mari, inclusiv companii din Fortune 500 din SUA, America Latină și Europa.

Anul trecut, Nestor a încheiat o rundă de investiții de tip seed de 2 milioane de dolari, pentru a-și dezvolta echipele de vânzări și customer success, dar și pentru a-și accelera expansiunea pe alte piețe. La investiție au participat Eleven Ventures, Underline Ventures, dar și investitori tip angel importanți din San Francisco. Nestor este susținut și de Y Combinator.