Cu ajutorul UiPath Academy, cei care se înscriu la cursuri pot obține o certificare UiPath RPA. Astfel, prin crearea unei asemenea certificări, UiPath vrea să aducă mai multă expertiză pe piață și să se asigure că firmele vor putea să-și scaleze aceste departamente pe viitor. Acum un an, UiPath a oferit astfel de soluții în mod gratuit pentru utilizatori, proiecte educaționale și afaceri mici.

“RPA ajută organizațiile să aibă operațiuni mai rapide, mai bune și mai de încredere. De asemenea, eliberează angajații de obligații repetitive și plictisitoare. Tehnologia noastră schimbă modul în care muncim și cei care învață așa ceva vor fi în avanpostul tehnologiei viitorului”, a spus Daniel Dines, fondator și CEO al UiPath.

Cei care vor să treacă prin aceste training-uri pot intra pe site-ul UiPath Academy. Ele sunt create în engleză, dar au subtitrări și în franceză sau japoneză. La începutul lui mai, anunță UiPath, va fi adăugat suportul pentru spaniolă și germană.

UiPath e un startup care se ocupă de automatizarea proceselor repetitive din organizații. În loc să le facă oamenii, le fac roboții software. Compania plănuiește ca în următorii ani să aibă venituri de aproape 100 de milioane de dolari, după ce în ultimii doi ani a avut creșteri de peste 100%. Până acum, investitorii au adus 1,5 milioane de dolari în UiPath. În 2016, veniturile UiPath au ajuns la 6 milioane de dolari.

În acest moment, UiPath are birouri în Marea Britanie, Statele Unite, România, India, Singapore și Japonia. În total, UiPath are peste 200 de clienți globali și 150 de parteneri în lume.

Foto - Flickr/Untitled Exhibitions