Trei startup-uri din România au fost acceptate la Seedcamp Week în Londra. După evenimentul londonez, mai multe startup-uri vor fi selectate pentru a intra în procesul de pre-seed și seed organizat de fondul cu 30 de investitori.

Din cele 20 de startup-uri acceptate la Seedcamp Week, trei sunt din România sau cel puțin cu fondatori români. Spun asta pentru că unul dintre ele are sediul în Cracovia acum.

Cele trei startup-uri sunt:

DeviceHub.net - un produs destinat domeniului Internet of Things, care este o platformă ce controlează diverse dispozitive conectate dintr-o singură interfață, care poate fi folosită cu ușurință în diverse domenii. Cei de la DeviceHub s-au incorporat în Cracovia, după ce au participat la programul de incubare Challenge Up! desfășurat de Intel, Cisco și Deutsche Telekom. De asemenea, startup-ul a primit 80.000 de euro după ce au participat la programul de accelerare hub:Raum Cracovia, al Deutsche Telekom.

Traderion - O unealtă de training și testare a traderilor, prin analizarea performanțelor. Produsul folosește gamification pentru a face proiecții privind performanța angajaților.

UiPath - un startup care se ocupă de automatizarea proceselor realizate până acum de oameni și “robotizarea” lor. Printre clienți sunt Delta Airlines, HP și AIG.

Celelate startup-uri sunt din Marea Britanie, Berlin, Hong Kong, Tel Aviv. Seedcamp Week are loc chiar săptămâna aceasta.