Pe scena rubik hub au urcat, pe rând, fondatorii unor proiecte cu potențial mai mare sau mai mic de reușită. În cadrul rubik hub Startup Fair au fost înscrise circa 25 de startupuri, însă doar câteva au fost prezente fizic la eveniment și și-au pitch-uit produsele în fața unor potențiali investitori, în fața publicului și în fața unor antreprenori cu experiență.

SigmaApp este un startup care a dezvoltat un CRM personalizabil și care oferă și servicii de web-design și identitate vizuală. Tinerii de la Sigma funcționează și după un model de business de genul B2B2C, oferind, pe lângă platforma pentru business, și aplicații personalizate pe care le pot folosi utilizatorii companiilor care folosesc soluțiile Sigma. De exemplu, Sigma poate oferi un CRM personalizat unei săli de fitness, dar și o aplicație pentru clienții respectivei săli, în care aceștia își pot face programări și pot vedea starea abonamentului.

WoodBike se ocupă cu realizarea manuală de biciclete din lemn. Totul, de la cadru, ghidon, șa este realizat din lemn de diferite feluri, iar creatorul acestor biciclete a făcut chiar și modele electrice.

idCloud este un startup care vrea să le ia șoferilor de o grijă. Mai exact, este vorba despre o platformă care permite înmatricularea foarte rapidă a unei mașini și care îi scapă pe proprietari de statul la cozi sau plimbatul pe la diverse instituții. Întreg procesul durează circa un minut și jumătate.

ConnectElle e o platformă care permite efectuarea rapidă de programări la diverse saloane de înfrumusețare, permițându-le utilizatorilor să descrie experiențele pe care le-au avut și să noteze rezultatele. În același timp, oferă soluții de management a programărilor pentru saloane.

Mobbit este creația unui tânăr care vrea să-i ajute pe cei care petrec mult timp în online să se întâlnească și în viața reală. Aplicația se bazează pe crearea de evenimente (publice sau private) unde îți poți invita prietenii sau poți invita persoane care au aceleași interese ca și tine.

Un tânăr student la facultatea de medicină a prezentat trei proiecte. Unul constă într-un dispozitiv pentru corecția și menținerea curburilor coloanei verticale, un altul e un manechin inteligent pentru exersarea manevrelor de masaj cardiac sau Heimlich, iar ultimul constă într-un dispozitiv purtabil care îți spune să menții o distanță corespunzătoare atunci când citești.

Toate startupurile prezente în cadrul rubik hub Startup Fair sunt disponibile aici.