Startup Spinner este un program intensiv de 72 de ore, unde antreprenorii caută validare pentru modelul de business la care au lucrat în ultimele 2 - 12 luni. Se pot înscrie antreprenorii care au o idee de business și care au identificat o problemă și o soluție pre-validată, sau au un MVP activ. Timp de 3 zile, startup-iștii vor lua parte la sesiuni de brainstorming, vor putea să-și valideze ideile și să beneficieze de mentorat.

Astfel, un makeaton este o activitate distractivă care aduce împreună oameni care vin din medii diferite, dar care gândesc la fel, pentru a colabora și pentru a construi rapid produse noi.

Pentru înscrierea în makeathon-ul Startup Spinner, intrați pe http://www.startupspinner.com/ și descărcați dosarul de înscriere. Secțiunea care prezintă „Criteriile de selecție a startup-urilor” vă va oferi o înțelegere mai bună asupra eligibilității de a participa în program. În cele din urmă, trimiteți dosarul pe adresa hello@rubikhub.ro.

Organizatorii au și un sfat pentru antreprenorii care doresc să se scrie în acest program și spun că le plac filmulețele, așa că va trebui să vă asigurați că aveți un elevator pitch excelent. Dacă aveți nevoie de ajutor, aveți aici câteva sugestii despre cum faceți un elevator pitch care să vă ridice la nivelul așteptărilor.

Înscrierile în program se fac până pe 1 noiembrie, iar participanții acceptați urmează să fie anunțați pe 9 noiembrie. Cei care nu au încă o afacere, dar își doresc să meargă pe calea antreprenoriatului, se pot înscrie în calitate de invitați.

De ce să te înscrii la Startup Spinner

  • Peste 15 mentori calificați vor fi acolo pentru a vă ajuta cu sfaturi practice, îndrumare și informații pentru a vă crește startup-ul.
  • Veți intra în contact cu potențiali investitori.
  • Aveți oportunitatea de a fi aleși să participați în unul dintre programele de accelerare ale TBNR, ceea ce înseamnă contact direct cu mentorii și investitorii care au acces la resurse valoroase.

Citește și un interviu cu fondatorii Rubik Hub, primul spațiu dedicat startup-urilor din Piatra Neamț, despre cum Rubik Hub vrea să scoată Moldova din bezna antreprenorială.