Apple a confirmat următorul său eveniment, care va avea loc pe 25 martie, în California, la Teatrul Steve Jobs din Cupertino.

Zvonurile care preced evenimentul spun că Apple ar urma să lanseze un serviciu de streaming, făcând competiție unor produse similare, precum Netflix și Amazon Prime Video. Acestea ar putea fi adevărate având în vedere că, de curând, Apple a anunțat că funcțiile iTunes și AirPlay 2 vor fi disponibile pe TV-urile Samsung. În același timp, compania ar fi făcut mai multe oferte pentru conținut, inclusiv legate de crearea unor show-uri, unul dintre ele, Carpool Karaoke, fiind deja disponibil prin serviciul Apple Music, scrie CNET.

Se așteaptă să apară și unele emisiuni realizate cu vedete precum Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, M. Night Shyamalan și Steven Spielberg.

De asemenea, în presa de peste ocean circulă zvonuri potrivit cărora Apple ar urma să lanseze și un serviciu de știri pe bază de abonament, în contextul în care a cumpărat agregatorul de știri Texture.

Nu ne rămâne decât să așteptăm 25 martie și să vedem în ce măsură aceste informații sunt adevărate și ce alte suprize a pregătit compania, fiind cunoscută, de altfel, pentru discreția privind produsele și serviciile la care lucrează.