Noua gamă, de ultimă generație, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde șase serii, cu dimensiuni cuprinse între 43" și 85", oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

Calitate de ultimă generație a imaginii

Gama Samsung Neo QLED include o serie întreagă de progrese importante atunci când vine vorba de funcții.

Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătățită și mai mult prin adăugarea de mapare HDR pe 14biți (care oferă și mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia sa Quantum Matrix (care controlează, cu o precizie intensă, Mini LED-urile Samsung) este gândită pentru a fi și mai exactă alături de funcția Shape Adaptive Light, permițându-le spectatorilor să experimenteze fiecare moment epic cu detalii uluitoare.

Sunet super surround

Oferind un sunet surround fără compromisuri, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirecționale și, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și cinematografică. În plus față de acest salt uriaș în ceea ce privește calitatea sunetului, regăsim și alte caracteristici remarcabile, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghidează sunetul în așa fel încât acesta să se miște prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

Pe lângă experiența audio-vizuală îmbunătățită, funcțiile inteligente Samsung ating noi culmi la nivel de inovație pentru a le oferi utilizatorilor o funcționalitate și o capacitate de personalizare cum nu au mai fost până acum.

Cele mai recente progrese includ o interfață îmbunătățită care facilitează accesul pentru descoperirea de conținut – și un nivel, cu totul nou, de personalizare și recomandări. Aderând la cea mai bună experiență smart home, proprietarii de televizoare inteligente Samsung se vor putea conecta la o serie de dispozitive inteligente, datorită Smart Hub-ului său încorporat.

Pentru a-i cuceri definitiv și pe gameri, Samsung Gaming Hub va include o interfață dedicată de gaming pentru un acces și un control mai ușor și intuitiv, împreună cu o integrare a jocurilor în cloud. Astfel, alături de integrarea jocurilor în cloud, răspuns super-rapid (low input lag), 4K@144Hz și HDMI 2.1 (pentru toate porturile), utilizatorii vor fi pregătiți pentru o experiență de joc de generație următoare. Împreună, aceste inovații interesante oferă cea mai bună experiență de divertisment la domiciliu, fiind potrivite pentru fiecare categorie de utilizator.