Unul dintre produsele interesante este un încărcător wireless care ar fi capabil să încarce mai multe dispozitive în același timp. Apple plănuia să lanseze așa ceva în urmă cu ceva timp, dar nu a mai făcut-o din cauza faptului că produsul nu oferea performanța necesară într-un design compact.

Wireless Charger Trio este un dispozitiv care ar fi capabil să-ți încarce wireless telefonul, căștile și ceasul în același timp. Totuși, Samsung nu a precizat care va fi viteza de încărcare și dacă va fi aceeași pentru toate dispozitivele.

Compania a anunțat că va lansa un telefon 5G din gama Galaxy A. Telefonul ar trebui să fie Samsung Galaxy A42 5G, ar avea patru camere foto pe spate și un ecran de 6,6 inci. Nu avem informații despre preț, dar având în vedere că este un telefon din seria A nu ar trebui să fie foarte scump.

Samsung Galaxy Tab A7 este o tabletă de 10,4 inci, cu difuzoare Dolby Atmos, ce ar fi potrivită pentru consum media. Nici la acest produs nu a fost anunțat un preț, însă va fi mai ieftină decât modele din seria Tab S7, anunțate la Note 20 Unpacked.

The Premiere este un proiector cu laser 4K Ultra Short Throw. Este primul proiector certificat HDR10+ din lume și are o luminozitate maximă de până la 2800 de lumeni. Deoarece este un proiector cu laser ultra-scurt, The Premiere poate fi amplasat chiar în fața peretelui. Acesta are woofere puternice încorporate și sunet surround Acoustic Beam. Samsung va lansa The Premiere la nivel global, începând cu SUA, Europa, Coreea și în alte regiuni la sfârșitul acestui an.

În cadrul evenimentului virtual, Samsung a mai prezentat Galaxy Z Fold 2, despre care am scris aici, un monitor de gaming Odyssey G55, o brățară de fitness Fit2, un nou frigider, o mașină de spălat și un aspirator.