Telefonul va fi disponibil pentru cumpărare începând cu data de 6 decembrie în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și Emag.

Poți cumpăra telefonul de la Orange la liber pentru 9548 de lei sau cu 8162 de lei cu abonament Orange Me 30. De asemenea, operatorul are și variantă de plate în 24 de rate: 382 de lei pe lună cu abonament Orange Me Start 19. Smartphone-ul are 12GB memorie ram și 512GB spartiu de stocare și-l poți achiziționa de la Vodafone pentru 1948 de euro la liber. Există și opțiunea unui abonament.

La Altex sau eMAG poți achiziționa telefonul pentru 9499 de lei.

Diagonală ecranului noului Galaxy Fold măsoară 4,6 inci în momentul în care smartphone-ul este pliat, iar când este deschis ajunge la o diagonală de 7,3 inci. În acest mod, utilizatorii pot utiliza până la trei aplicații simultan pe Galaxy Fold. În plus, noul Samsung oferă continuitate pe cele 2 ecrane, orice aplicație deschisă în ecranul secundar putând fi continuată pe cel principal.

Noul smartphone al producătorului sud-coreean oferă un sistem de camere cu șase senzori foto: o camera frontală, două camera poziționate în interior și trei camera amplasate pe spate. Acestea din urmă includ un senzor de 16MP Ultra Wide, 12MP Wide și 12 MP telephoto. Utilizatorii au posibilitatea de a fotografia rapid, cu o singură mâna, prin intermediul camerelor frontale și a celor din spate atunci când smartphone-ul este pliat.

Galaxy Fold dispune de o baterie dublă de 4.380 mAh care ar trebui să asigure o autonomie suficientă. Acumulatorul optimizează automat utilizarea energiei în funcție de aplicațiile care rulează în acel moment.