Samsung Galaxy Note 9 oferă performanțe mari, o baterie de 4.000mAh, două versiuni de stocare internă (128Gb și 512 Gb), dar și un S Pen cu conectivitate și cea mai inteligentă cameră Samsung de până acum.

Noul Galaxy Note9 are cea mai mare baterie folosită vreodată într-un flagship Galaxy și permite utilizarea telefonului o zi întreagă pentru a vorbi, a scrie, a juca jocuri și a viziona filme de dimineață până seara. De asemenea, având două opțiuni de stocare internă - 128GB sau 512GB, dar și capacitatea de a introduce o cartelă microSD de până la 512Gb, smartphone-ul oferă suficient spațiu de stocare pentru fotografiile, videoclipurile și aplicațiile preferate.

Smartphone-ul vine cu un nou S Pen, ce oferă un mod complet nou de utilizare, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Low-Energy (BLE). Cu un singur click, acum este posibil să realizezi selfie-uri și imagini de grup, să prezinți proiecte, să pui pauză sau să dai play unui video și multe altele.

În plus, camera Galaxy Note dispune de o tehnologie avansată de reducere a zgomotului din imagine și o lentilă Dual Aperture, care se adaptează la lumină la fel ca ochiul uman.

Display-ul Super AMOLED de 6,4 inch oferă o experiență multimedia bună. Infinity Display-ul lui Galaxy Note9 este completat de difuzoarele stereo produse de AKG și au capacitatea de a furniza sunet imersiv Dolby Atmos.

Galaxy Note9 oferă de asemenea o experiență asemănătoare PC-ului, prin Samsung DeX. Utilizatorii pot lucra la prezentări, pot edita fotografii și pot urmări emisiunile preferate, toate cu ajutorul telefonului lor. Atunci când este conectat la un monitor, Galaxy Note9 poate să ruleze un desktop virtualizat și chiar să servească ca un al doilea ecran complet funcțional.

Galaxy Note9 este disponibil de astăzi în România în culorile Midnight Black, Lavender Purple și Ocean Blue cu un S Pen galben. Îl poți cumpăra de aici.