Noul Odyssey Neo G8 de 32inch este primul și cel mai rapid monitor din lume care îmbină un panou VA curbat 4K (3.840 x 2.160) 1000R cu tehnologie Quantum Matrix, cu o rată de refresh super rapidă de 240Hz și un timp de răspuns de 1ms (GtG). Rezoluția 4K este susținută și gama de culori ce acoperă până la 95% din spațiul de culoare DCI-P3.

Împreună cu AMD FreeSync Premium Pro, rata de refresh remarcabilă și timpul de răspuns de 1ms, jucătorii reușesc să obțină o acuratețe asemănătoare cu cea din viața reală pentru a-și maximiza potențialul și a concura la cel mai înalt nivel în orice mediu de joc. Neo G8 utilizează, de asemenea, tehnologia Quantum Mini LED, permițând controlul ultra-fin și precis al LED-urilor pentru a asigura jucătorii că vor vedea atât scenele întunecate, cât și cele luminoase așa cum au fost gândite. În plus, Quantum HDR 2000, cu o luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu, scoate în evidență cele mai subtile detalii pentru o experiență de joc de neegalat.

Monitorul este echipat cu o nouă tehnologie de afișare numită Matte Display, care oferă atât protecție anti-glare, cât și anti-reflex, minimizând distragerile și menținând utilizatorii concentrați asupra conținutului din fața lor. În plus, monitorul oferă un suport reglabil în înălțime (HAS), precum și funcționalitate de pivotare și înclinare pentru eficiență ergonomică și montare conformă cu standardele Video Electronics Standards Association (VESA).

Samsung își extinde gama de monitoare de gaming Odyssey cu noul Odyssey Neo G7, un monitor de 32inch 4K (3.840 x 2.160) cu panou VA curbat 1000R, o rată de reîmprospătare de 165Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG).

Această performanță este alimentată de multe dintre caracteristicile similare ale modelului Odyssey Neo G8, precum AMD FreeSync Premium Pro, tehnologia Quantum Mini LED, precum și Quantum HDR 2000 cu luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu pentru o imersiune ce transportă jucătorii în lumea virtuală a oricărui joc preferat.

Senzația de imersiune în joc este îmbunătățită prin iluminarea CoreSync, care se găsește pe spatele monitorului, aducând conținutul la viață prin intermediul culorilor strălucitoare și vii, care transformă experiențele de gaming în unele cu adevărat memorabile.

Suportul ergonomic, pe lângă Auto Source Switch+, elimină orice frecare în timpul utilizării pentru un maxim de performanță, productivitate și confort. De asemenea, jucătorii pot ajunge la conținutul lor mai rapid, fără a fi nevoiți să acceseze mai multe intrări. Aceștia pornesc pur și simplu computerul, iar monitorul va recunoaște și comuta instantaneu între intrări.

Disponibil în dimensiuni de 25 și 27inch, rezoluția Full HD (1.920 x 1.080) a lui G4 oferă o rată de reîmprospătare super rapidă de 240Hz, timp de răspuns de 1ms (GtG), panou IPS cu unghi larg de vizualizare și suport HDR10 pentru o experiență de gaming de nivel înalt. Acest lucru este îmbunătățit și mai mult de AMD FreeSync Premium și de compatibilitatea G-SYNC pentru un joc fluid. De asemenea, utilizatorii se pot relaxa în compania unui echipament confortabil cu funcții ergonomice, precum HAS, rotire, înclinare și pivotare, pentru a găsi poziția perfectă de joc.

Monitoarele de gaming Samsung Odyssey G85NB, G75NB și G40B vor fi disponibile la nivel global pe parcursul lunii iunie, programul de lansare variind în funcție de regiune.