În mod normal, televizoarele cu diagonală mare te-ar lăsa cu o gaură în buget, așa că s-ar putea să fii încântat să afli că poți să economisești o sumă semnificativă dacă îți iei acum unul dintre televizoarele Samsung la reducere. Noi am făcut o listă cu cinci recomandări de televizoare cu diagonală mare și reduceri pe măsură.

Televizoare smart la reducere

Primul televizor smart de la Samsung din această listă de recomandări are un ecran LCD cu iluminare LED, cu diagonala de 125 cm și rezoluție Ultra HD 4K. Funcţia UHD Dimming a televizorului împarte și procesează ecranul în zone mici pentru a afişa detalii mai precise. Aplicația SmartThings oferă și funcții tip telecomandă și Panou de comandă. Acum te poți bucura de jocurile PC cu acţiune rapidă pe televizor prin Steam Link. Televizorul este wireless și are un număr generos de porturi: 2 USB și 3 HDMI. Are o reducere de 51%. Îl poți cumpăra de aici.

Modelul UE43NU7092UXXH de la Samsung are o diagonală de 109cm și îl găsești acum la reducere. Și acesta oferă imagini la calitate Ultra HD 4K. De asemenea, poți profita la maximum de Samsung Cloud pentru a conecta facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Televizorul smart are ecran LCD cu iluminare LED. Dispune de trei porturi, unul USB și 2 HDMI. Acum este mai ieftin cu 42%. Îl comanzi de aici.

Reduceri la televizoare Samsung Smart

Un alt televizor inteligent de la Samsung cu dimensiuni generoase este cel de 127 cm, pe care îl poți cumpăra acum cu 41% mai ieftin. Cu un design subțire și elegant, televizorul este perfect pentru orice încăpere. Are un display plat, cu rezoluție 4K ULTRA HD și mega contrast dinamic. Televizorul are WiFi Integrat, un port USB și două porturi HDMI, și rulează pe sistemul de operare Tizen. Îl găsești aici.

Modelul QE55Q7FNO este televizorul smart Samsung care impresionează din toate punctele de vedere. Are cea mai mare reducere dintre cele recomandate de noi, 54%, și cu o diagonală de 139cm. Q9F îți oferă un volum de culoare de 100%, ceea ce înseamnă ca maximizează gama de culori exacte șii detaliate pe care le vezi pe televizor, acesta având și un spectru extins de luminozitate și contrast a Q HDR 1500. Tehnologia avansată HDR 10+ asigură optimizarea contrastului. Acest smart TV este cel mai generos și la capitolul porturi, având 3 intrări USB, 4 porturi HDMI și un slot CI+. Îl cumperi de aici.

Ultimul din lista noastră cu recomandări de televizoare Samsung cu diagonală mare și reduceri pe măsură este modelul UE65NU7092UXXH. Acesta are și ecranul cu cea mai mare diagonală dintre toate, de 165 cm. Printre caracteristicile speciale de care dispune se numără browser web, conectare rapidă la Wi-Fi, modul jocuri, Eco Sensor și căutare automată de canale. Televizorul smart este echipat cu un procesor Quad-Core. Are o reducere de 43%. Poate fi achiziționat de aici.