SanoPass, un startup fondat în 2019, emite abonamente medicale de prevenție oferite de angajatori că beneficii pentru angajați, în peste 200 de clinici și cabinete medicale independente din București, Ilfov și județele limitrofe.

Abonamentele SanoPass se adresează cu precădere IMM-urilor și celor cu profesii liberale, care pot oferi astfel angajaților acces la servicii medicale precum consultații, investigații și analize medicale. Angajații abonați SanoPass își pot face programări, în orice cabinete medicale sau clinici partenera, având deplină libertate de a alege, în funcție de proximitate sau de preferințele personale.

Puteți citi, pe larg, despre SanoPass, platforma prin care IMM-urile își pot face abonamente medicale, în acest material.

Abonamentele SanoPass asigura programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maxim 48 de ore. SanoPass oferă 3 pachete principale de servicii, cu prețuri între 11 și 35 EURO lunar, conțînând servicii de medicină muncii, consultații și investigații medicale, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie și fizioterapie.

De acum, acestor servicii în clinici și cabinete medicale li se adaugă și accesul nelimitat la serviciile de consiliere medicală telefonică asigurate de Telios.

Angajații pot direct din aplicația SanoPass pentru a discuta cu un asistent medical calificat, iar apoi cu un medic specialist care soluționează problema medicală, oferind diagnostic și plan de tratament. Pentru a monitoriza evoluția stării de sănătate, abonatul este apoi apelat de un specialist Telios în termen de 48 de ore de la consultație.

Abonamentele medicale sunt printre cele mai utilizate beneficii extra-salariale în România, făcând parte din pachetele de beneficii a peste 1,6 milioane de angajați.

”Aceștia vor putea sună oricând au o problema de sănătate, de oriunde se află – de acasă, de la birou, din delegație sau din vacanță. Vor avea acces nelimitat la un medic specialist, care le poate oferi consiliere în română, engleză sau maghiară. Însăși misiunea SanoPass este să aducă serviciile de medicină și de viață sănătoasă cât mai aproape de angajați, iar împreună cu Telios facem un pas enorm înainte”, declară Andrei Vasile și Mihai Vadan, cofondatori SanoPass.

Având sediul central în Cluj, Telios oferă servicii la nivel național și are o echipa extinsă de medici generaliști, pediatri și specialiști. Telios acoperă toate nevoile de consiliere medicală la distanță și deservește atât companii, de la IMM până la firme cu mii de angajați, cât și asiguratori de viață și sănătate, care oferă servicii de telemedicină clienților asigurați.

”Telemedicina este un pilon de baza în viitorul sistemului de îngrijiri medicale, peste tot în lume. Consultațiile prin telefon, aplicații mobile sau email nu se substituie vizitelor clasice la medic, acolo unde acestea sunt necesare, ci degrevează sistemul medical de volumul enorm de muncă alocat afecțiunilor ușoare, de rutină. Medicii noștri consulta, pun diagnostic și scriu rețete medicale pentru orice afectțiuni de rutină”, spune Dr. Adrian Danciu, Director Medical Telios.