SAP AppGyver este o platformă no-code de dezvoltare a aplicațiilor web și mobile, parte din SAP Business Technology Platform (SAP BTP), cu un mediu de dezvoltare intuitiv, puternic vizual și extrem de ușor de utilizat. Acesta permite utilizatorilor fără experiență anterioară în programare să dezvolte aplicații complexe care funcționează fără probleme în toate sistemele de operare.

Pentru developerii cu experiență, modelul gratuit al SAP BTP include acum SAP HANA Cloud și SAP Integration Suite. SAP oferă, de asemenea, un preview al noii teme vizuale „Horizon” pentru sistemul de design SAP Fiori.

Inteligență Artificială încorporată în toate soluțiile din portofoliu

SAP a extins capabilitățile de embedded AI, care facilitează valorificarea Inteligenței Artificiale de către dezvoltatori și clienți, sporind productivitatea. Noile funcții ale serviciului SAP Conversational AI simplifică dezvoltarea și monitorizarea chatbot-urilor pentru a automatiza sarcinile și fluxurile de lucru.

Totodată, SAP își propune să lanseze serviciul Personalized Recommendation, un nou motor bazat pe rețele neuronale, care oferă recomandări hiper-personalizate într-o gamă largă de scenarii de business. Numeroase produse și servicii SAP folosesc acum puterea AI; spre exemplu, automatizarea procesului de corelare a documentelor dintr-o companie, recomandarea de acțiuni în cadrul fluxurilor de lucru, extragerea și procesarea datelor din documentele de business sau furnizarea de recomandări de învățare.

Noul SAP Learning cu design simplu și intuitiv

SAP anunță, de asemenea, lasarea unui nou site SAP Learning, adresat dezvoltatorilor de toate nivelurile de experiență, ce propune un design simplu și intuitiv, care facilitează îmbunătățirea cunoștințelor sau recalificarea în domenii cheie de inovare.

Mai mult, acesta este gratuit. Noua experiență include o gamă completă de conținut de învățare disponibil în diferite formate, de la sesiuni conduse de experți și instruire practică, până la videoclipuri de microînvățare.

SAP a introdus, de asemenea, un curriculum AI pentru școlile gimnaziale și un program pentru a oferi soluții cloud de la SAP universităților și profesorilor.