TOKERO va oferi utilizatorilor o multitudine de oportunități de a obține independență financiară, prin diferite tipuri de investiții.

Marius Morra și Sabin Simionescu, fondatori TOKERO, au făcut trei anunțuri importante: atragerea unei prime runde de investiții cu investitori strategici, rebrandingul LDV Exchange în Tokero, care se va produce gradual în următoarele 12 zile, și susținerea investitorilor care s-au alăturat TOKERO - Răzvan Munteanu, CEO și cofondator Stakeborg, Cristian Onețiu, antreprenor, business mentor și cofondator al companiei Life Care și Avi Cicirean, fondator și General Manager Brand Minds.

„O rundă de investiții este un pas foarte important în viața oricărui startup, pentru că înseamnă în primul rând confirmări și faptul că ne putem dezvolta mult mai rapid decât am făcut-o până acum. Ne-am dorit foarte mult aceste confirmări, ele s-au concretizat acum, în urma unor ani intenși de muncă și ne bucurăm că avem în echipă și alături de noi trei antreprenori atât de valoroși, ca nivel de experiență”, a declarat CEO-ul și confondatorul TOKERO, Marius Morra.

„Scopul nostru, cu platforma TOKERO este acela de a optimiza procesul de tranzacționare și schimb de Crypto. Și, de asemenea, de a susține procesul de educare și informare a tuturor utilizatorilor și a celor pasionați de această tehnologie, într-un limbaj accesibil, indiferent de experiența pe care o au în domeniu, de pregătirea profesională sau de vârstă. Blockchain și criptomonedele vin să aducă transparență, rapiditate și costuri scăzute într-un sistem financiar care pare depășit de viteza cu care evoluează societățile. TOKERO înseamnă, și prin numele său, Token Route sau altfel spus călătoria exploratorilor către zone noi, către independență financiară și oportunități. În același timp, RO înseamnă, desigur, și România și că acest proiect, care ne dorim să ajungă în cât mai multe locuri din lume, este început aici”, a mai spus Morra.

Cei doi creatori au pornit de la experiența platformei LDV Exchange, dezvoltată împreună încă din 2017 și care s-a dovedit un startup de tehnologie de succes în Crypto și Blockchain, din România.

Avi Cicirean precizează că „tehnologia blockchain este revoluționară. Cred că promovarea unor astfel de proiecte tehnologice poate să aducă plus valoare umanității.”

Platforma TOKERO va fi implementată gradual, în următoarele zile, pentru a face o tranziție firească utilizatorilor actuali ai LDV Exchange, iar dintre noutățile anunțate acum, prima va fi listarea unui token de tip stablecoin – Tether (USDTt) și cu o serie de concursuri cu următorii tokens care vor fi listați.