Evenimentul îi va avea ca invitați pe Bartosz Kwiatkowski (Vicepreședinte, Enterprise Investors), Stefan Kalteis (fondator și CEO, Kailuana GmbH), Iulian Cîrciumaru (managing partner, V7 Capital), Makus Piuk (partener, Schoenherr) și Mădălina Neagu (partener, Schoenherr) și va fi moderat de Claudiu Vrînceanu (manager de proiect, Scale Out)

”Derularea tranzacțiilor de fuziuni și achiziții s-a modificat semnificativ de la începutul pandemiei. Am văzut schimbări în dinamica relației dintre vânzător și cumpărător, în așteptările acestora, precum și în structura tranzacțiilor. Părțile au găsit moduri creative pentru a-și atinge obiectivele și a-și alinia interesele. Comunicarea și negocierile au îmbrăcat forme noi, odată cu mutarea în online. Flexibilitatea și rapiditatea au devenit mai importante ca oricând”, spun organizatorii evenimentului dedicat

Participând la eveniment, antreprenorii pot afla mai multe despre cum a remodelat pandemia tranzacțiile, ce înseamnă astăzi "piață" pentru negocieri, cine sunt principalii investitori și la ce se așteaptă ei în 2021, precum și cum funcționează și la ce ajută o companie de achiziții cu scop special (SPAC).

Pentru detalii și pentru a vă înscrie la eveniment accesați acest link: https://www.schoenherr.eu/content/webinar-m-a-why-do-it-now/.