How to Web a desemnat câștigătorii ediției Demo Night care a avut loc la Timișoara, pe 3 octombrie, eveniment organizat în parteneriat cu Timișoara Startups. Antreprenorii au avut ocazia să-și prezinte ideile de business, să interacționeze cu experți din industrie și să se conecteze cu alți antreprenori, investitori și profesioniști în inovare.

Câștigători ai competiției au fost desemnați Homefresh, categoria Best Business, și XVision - categoria Best Pitch, prezentat de Ștefan Iarca. Celelalte startup-uri participante au fost Sensix - soluție de monitorizare a parametrilor ambientali, și Thanky - un program universal de loialitate care oferă recompense la localuri.

Homefresh este o aplicație livrează ingrediente porționate la fix și instrucțiuni simplu de urmat, pentru ca utilizatorii să poată găti acasă rețete rapide.

XVision este un sistem de analiză automatizată a razelor X, realizat de către o echipă de studenți din Timișoara. Această aplicație utilizează inteligența artificială pentru a interpreta radiografiile cu aceeași precizie ca și un radiolog.

Ultima ediție Demo Night, București

How to Web încheie seria de competiții Demo Night cu o ultimă ediție la București, după ce au organizat mai multe sesiuni de pitching Demo Night în Cluj, Iași, Timișoara și București. How to Web, în parteneriat cu TechHub, invită antreprenorii ambițioși să-și prezinte startup-urile pe 24 octombrie. Tot atunci vor avea ocazia să îl întâlnească pe Bogdan Ripa, Head of Product la UiPath, într-un panel moderat de Gabriela Bejan, de la Digital Tailors Agency.

Startup-urile se pot înscrie până pe 22 octombrie. Evenimentul este deschis și pentru cei care vor să vină doar pentru partea networking și se pot înscrie aici.

Din juriu vor face parte: Radu Georgescu (Serial Entrepreneur & Venture Capitalist, Gecad), Bogdan Axinia (VP Platforms and Technology, eMAG Group), Richard Perrin (Partner & Head of Advisory, KPMG), Cristian Patachia (Innovation & Development Manager, Orange), Florin Branici (Manager Alternative Channels, Alpha Bank) și Adriana Iordan (Senior Director Product Management, Avangate).

Toate startup-urile participante primesc o invitație dublă pentru a participa la How to Web Conference, de pe 19 & 20 noiembrie. Pe agenda conferinței How to Web 2018 sunt trecuți speakeri de la Revolut, KPMG și UiPath.

Câștigătorii Demo Night de la cele două categorii, "Best Pitch" și "Best Business", intră într-o selecție preliminară pentru Startup Spotlight. Competiția Startup Spotlight este track-ul de pitching din cadrul conferinței HTW, iar cei interesați își pot înscrie proiectele pe website-ul evenimentului până joi, 1 noiembrie. How to Web pune la bătaie peste 1 milion de dolari în beneficii pentru finaliștii Startup Spotlight.