Evertoys transformă modul în care familiile obţin jucăriile pentru copiii lor: în loc să le cumpere, acum pot plăti doar un abonament pentru folosire. Un preţ lunar recurent dă acces familiilor la o întreagă “bibliotecă” de jucării din care pot alege articolele de care au nevoie pentru copiii lor, urmând a le înlocui cu altele mai interesante ori de câte ori doresc.

Conceptul inovativ pentru România ce poate fi etichetat drept “Toys as a Service” a acumulat deja o bază de clienți suficient de mare, fapt care a determinat echipa Evertoys să caute finanțare pentru a dezvolta serviciul la nivel național.

Campania de Equity Crowdfunding se derulează începând din 10 Decembrie 2019 prin listarea pe SeedBlink.com și are ca obiectiv atragerea sumei de 150.000 EUR prin cedarea a 10,34% din părțile sociale. Procesele automatizate dezvoltate de SeedBlink permit investiții de minim 2.500 EUR în startup-uri inovative trecute printr-un proces de verificare și validare, analizănd modelul de business și echipa managerială.

SeedBlink: Equity crowdfunding pentru startup-urile românești

Evertoys va folosi sumele atrase pentru dezvoltare, fiind orientate către creșterea de mai mult de 3 ori a vânzărilor anului următor, în condițiile unei marje operaționale de cel puțin 35%. Principalele provocări ale Evertoys, logistica și managementul stocurilor, vor fi primele puncte abordate în planul de dezvoltare.

”Pentru noi SeedBlink este o oportunitate fantastică şi ne bucurăm că am fost selectaţi printre primele companii pe această platformă. Am lucrat intens pentru a pregăti Evertoys pentru următorul pas în dezvoltarea sa, iar forma de equity crowdfunding se pliază perfect pe principiile de la care a pornit ideea Evertoys: economia colaborativă, împărtăşirea bucuriei de a te juca şi transformarea consumului în ceva semnificativ, mai sustenabil. Peste 650 de familii au început povestea lor cu Evertoys până acum şi suntem gata ca la această poveste să adăugăm şi noii investitori. Împreună vom putea pune bazele scalării naţionale şi regionale”, spune Emil Olteanu, cofondator şi CEO Evertoys.

INTERVIU Human Finance, platforma care liberalizează investițiile în startup-uri

Campania de atragere a investițiilor va dura 60 zile, alocarea părților sociale urmând a se face după regula primul venit, primul servit. La această campanie vor participa și o parte dintre investitorii existenți, VGP si Sparking Capital sprijinind în continuare dezvoltarea Evertoys către poziția de lider local și scale up regional.

”Suntem încrezători in potențialul de creștere accelerată a afacerii Evertoys, impulsionată de această runda nouă de finanțare. Demonstrăm astfel abilitatea Sparking Capital de a califica startup-urile în care investește pentru acceaderea la runde noi de finanțare”, a declarat Vlad Panait, General Partner Sparking Capital.

Pe SeedBlink.com se pot găsi toate amănuntele strategice precum și previziunile și detaliile financiare ale planurilor de dezvoltare Evertoys.

Planurile Evertoys după prima investiție în Netflix-ul pentru jucării

SeedBlink.com este prima platformă românească de Equity Crowdfunding dezvoltată de specialiști cu peste 25 ani de experiență. Subscrierile variază între 2.500 Euro și 200.000 Euro, simplificând modul în care orice persoană poate deveni investitor și susținător al startup-urilor locale.

”Atât ecosistemul startup cât și micii investitori simțeau nevoia democratizării. Avem norocul să fim în locul potrivit, la momentul potrivit. În anul care urmează, vom lista cel puțin 25 de startup-uri inovative, aplicând standarde solide în privința calității. Romania este în avangarda Europei din acest punct de vedere”, spune Andrei Dudoiu, cofondator și CEO al platformei.

Investițiile în startupuri sunt considerate în toată lumea ca fiind cu risc ridicat. La SeedBlink recomandăm fiecărui investitor sa nu plaseze mai mulți bani decât își permite să piardă. De asemenea le sugerăm diversificarea investițiilor și alegerea cu predilecție a domeniilor în care au experiență și/ sau în companii în ale căror produse ei cred cu tărie.