Din dorinţa de a face lucrurile cât mai bine mulţi dintre români alocă timp generos operațiunilor de căutare și contactare a posibililor colaboratori. Servicii.24 este soluţia pentru a economisi timp. Utilizând platforma vei fi pus în contact cu profesioniştii care te pot ajuta să duci la capăt o treabă bine făcută. În continuare îţi propunem să descoperi cum funcţionează şi cui se adresează https://servicii24.ro.

Servicii24.ro este o piaţă de joburi şi facilitează legătura dintre prestatorii de servicii şi ofertanți. Se adresează în principiu antreprenorilor, persoanelor fizice şi companiilor care lansează joburi punctuale dar şi prestatorilor de servicii care doresc să execute anumite sarcini. Față de alte platforme care furnizează acest tip de servicii aceasta este mai accesibilă şi mai uşor de folosit. Pune în contact persoane direct interesate, facilitând întregul proces de căutare.

Statisticile arată că cererea de servicii prin intermediul platformelor online a crescut cu 49% în ultimii trei ani. Estimările specialiștilor arată că tendințele de creștere sunt accentuate de pandemia de Coronavirus, şi că următorii doi ani vom asista la transformări majore pe piața serviciilor şi a muncii. Principalele modificări se vor observa pe segmentele de cerere şi oferta de servicii, acestea vor fi digitalizate în proporţie de 80%.

Portalul Servicii24.ro este creat pentru a deschide uşi, pentru a face legătura între prestatorii de servicii şi clienții care le solicită. Platforma îi pune în contact direct pe cei de doresc să realizeze un anumit serviciu cu prestatorii. Se economiseşte timp, întrucât site-ul vine cu numeroase funcții speciale. Solicitantul propune preţul pe care este dispus să îl plătească şi in scurt timp este contactat doar de cei care sunt dispuşi să lucreze. Din start se crează o stare de echilibru, prestatorii de servicii ştiu de la început detaliile legate de preţ.

Un alt avantaj ține de organizare. Platforma este foarte bine organizată, astfel că se crează contact între cererea şi oferta existente la nivel local. Solicitantul care are un proiect punctual pentru montare de mobilă din Timişoara nu va fi contactat de un specialist din Constanța. Asocierile sunt făcute logic în funcție de regiunea geografică. O altă funcţie menită să uşureze comunicarea este cea de alertă prin SMS, însă despre facilităţile acesteia vom discuta mai târziu.

Cine poate folosi platforma Servicii24.ro?

Servicii24.ro este un marketplace, la care au acces persoanele fizice şi juridice care au nevoie de colaboratori în vederea finalizării unor proiecte punctuale sau de lungă durată. Varietatea de opțiuni este mare pentru că pe platformă se înregistrează un număr mare de specialiști din toate domeniile.

Fiind o soluţie gratuită, ce nu presupune taxe de înregistrare sau de promovare, atrage un număr mare de utilizatori, furnizori de sarcini şi servicii. Practic este o soluţie confortabilă de găsirea a joburilor pentru toţi specialiștii, de la meşterii în construcții (lemnari, zidari, faianţari, instalatori, rigipsari), la cei din educație (meditatori, instructori sportivi), beauty şi sănătate (asistent medical) sau consultanţă (operatori credite, consultanţi în asigurări. s.a).

Platforma contribuie şi la externalizarea serviciilor online. Astfel cei ce furnizează servicii digitalizate pot găsi mai ușor colaborări potrivite. Pot accesa platforma persoanele care furnizează conținut scris, grafic, cei ce au abilități în gestionarea rețelelor Web, cei ce au experienţa în Web design şi Web development, însă şi cei care au abilități în crearea campaniilor publicitare.

Cum funcționează platforma de cerere oferta servicii?

Platforma este intuitivă, deci poate fi accesată şi utilizată confortabil şi de cei mai puţin obișnuiți cu sistemele digitalizate. Înregistrarea serviciului este o operațiune simplă, ușor de realizat, ca şi înregistrarea prestatorului.

Site-ul pune la dispoziţie opţiune de logare pentru cei ce solicita servici dar şi pentru prestatori. Opţiuni numeroase de filtre care să faciliteze relaţionarea între cei de lansează cererea de servicii şi cei ce le furnizează. Categoriile sunt intuitive și în același timp bine nișate, astfel ca orice sarcină îşi găseşte rapid locul. Solicitantul care doreşte să beneficieze de anumite servicii lansează cererea şi bugetul pe care îl are pregătit. Acesta trebuie să completeze şi câteva câmpuri speciale, locaţie, tipul jobului, astfel că filtrele devin active şi sarcina este direcţionată către cei interesaţi. Prestatorii din zonă sunt alertaţi prin SMS cu privire la job, şi în cazul în care sunt de acord cu suma propusă contactează solicitantul.

Soluţiile propuse de servicii24.ro optimizează astfel timpul de căutare pentru ambele părţi. Un alt aspect pozitive tine de sistemul de rating. Astfel după îndeplinirea sarcinii prestatorul poate primi calificativ, în funcție de gradul de satisfacție. Această funcţie contribuie la îmbunătăţirea calităţii serviciilor în condițiile în care competitivitatea este ridicată.

Avantajele platformei de cerere - oferta servicii

Folosirea platformei vine cu numeroase beneficii. În primul rând vine cu soluții evidente când vine vorba de conexiunea între ofertant şi prestator. Un alt avantaj care nu poate fi ignorat este de echilibrarea preţurilor pentru servicii. Cu prețurile la vedere, șansele de a fi înșelat sau preţul pentru servicii supraevaluate sunt minimizate la maximum.

Un alt beneficiu tine de creșterea calității lucrărilor şi a serviciilor prestate. Cu un sistem de rating realizat doar de clienți cu care s-a colaborat, lucrurile sunt mai simple pentru ofertanţii de servicii. Aceștia au posibilitatea de a-i selecta doar pe cei mai buni! Totodată prestatorii sunt nevoiți să furnizeze doar servicii excepționale, pentru a beneficia de review-uri bune.

Servicii24.ro este singura platformă care încurajează practicarea preţurilor corecte, fapt ce contribuie la normalizarea costurilor. Cu prețurile la vedere, ofertanţii sunt nevoiți să vină cu oferte competitive. Pe de altă parte aceștia nu se vor afla în situația de a plăti mai mult decât trebuie pentru serviciile solicitate. Practic sistemul încurajează competitivitatea şi echilibru din ambele părţi.

Prestatorii de servicii ce aleg să folosească platforma își vor găsi mai rapid joburile potrivite, nu mai sunt legați de verificarea conturilor pentru a-şi găsi sarcinile pe care le doresc, ci primesc informaţiile direct prin sistemul inteligent de alertă.

Furnizorii de servicii au şansa de a găsi mai rapid joburile/micro joburile/colaborările potrivite. Indiferent de domeniul în care se activează, scopul rămâne același, calitate la cel mai înalt nivel! Fie că eşti prestator sau în căutarea unor servicii, ai garanţia că faci cea mai bună alegere.

Tendinţe naţionale pe piaţa de servicii

Specialiştii în piaţa muncii atrag atenţia că vor apărea modificări ample, atât pe partea de angajări cât şi pe partea de oferte servicii. Angajările şi interviurile aşa cum le cunoaștem, considerate jocuri de tip cap sau pajură, sunt practic soluţii cu 50% şanse de succes. Acest fenomen se datorează faptului că viitori candidați se antrenează în realizarea unui CV perfect şi a unui interviu excepțional. În fapt sunt mai puţin pregătiţi pentru job decât par iniţial. Evitarea unei astfel de situaţii este relativ simplă, atrag atenţia analiştii, prin externalizarea sarcinilor. În acest context cele mai multe companii, dar şi personale fizice, care sunt în căutarea unor servicii aleg soluţiile punctuale şi colaborările temporale.

Se poate menţiona că forţa de muncă alternativă reprezintă normalitatea în viitorul apropiat. Freelancerii şi persoanele cu aptitudini care furnizează servicii de înaltă calitate sunt apreciate în detrimentul celor care vine cu un Curriculum Vitae bine realizat.

Pandemia de coronavirus aduce şi ea modificări ample pe piaţa muncii. Pe o parte se manifestă fenomenul șomajului. Numărul oamenilor calificaţi care au rămas în afară din pricina blocării economiei (stare generată de pandemie) este din ce în ce mai mare. O altă categorie de oameni sunt cei care aleg să lucreze de acasă, pentru a crește siguranţă personală, însă sunt şi persoane care se gândesc serios la o reorganizare profesională, pentru a se proteja de temutul virus, și caută alte soluții decât cele furnizate prin sistemul tradițional.

În contextul în care tot mai mulţi români sunt bine pregătiţi şi sunt disponibili să îşi ofere serviciile, platforma Servicii24.ro este soluţia de a crea legătura dintre companiile/persoanele fizice care doresc să beneficieze de calitate prin externalizarea serviciilor şi prestatorii de servicii.