Pe site-ul classcentral.com am descoperit o listă de 900 de cursuri online gratuite de la 250 de universități din toată lumea care considerăm că s-ar putea să vă ajute foarte mult. Pentru că niciodată nu trebuie să ne oprim să învățăm.

În ultimii nouă ani, 900 de universități au creat mai mult de 15.000 de cursuri online, iar în perioada pandemiei multe dintre ele au devenit gratuite.

Potrivit classcentral.com, în ultimele șase luni 250 de universități, printre care Harvard, Stanford, MIT și altele au publicat 900 de cursuri online gratuite, din domenii diverse, de la business, știință, medicină, programare, data science, educație, artă, științe sociale, inginerie și matematică.

De exemplu, în zona de business ce ai putea învăța pe gratis?

Am descoperit cursuri de „Introducere în Business Management” de la King’s College Londra, „Social Innovation in Rural Areas” la Universitatea din Padova, „Leadership”, de la Harvard sau „Fundamentals of Finance” de la Universitatea din Pennsylvania.

Pentru cei care vor să afle lucruri noi, nu doar introductive, poți să te duci spre Universitatea din Michigan, care are un curs despre cum să-ți finanțezi afacerea - „Raising Capital - Credit Tech, Coin Offerings and Crowdfunding”. De asemenea, Universitatea Michigan are un curs de „The Future of Payment Technology”.

Lista completă de cursuri gratuite oferite de universitățile din toată lumea o poți găsi la acest link. Spune-ne și ce cursuri ai urmat în ultima vreme și recomandă-le.