Clienții vor beneficia de o ofertă specială în luna decembrie, care cumulează cele mai atractive beneficii pentru utilizatori: livrare gratuită și un voucher cadou în valoare de 15 lei pentru prima comandă. Serviciul introduce totodată și comanda de grup, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea să adune produsele selectate într-o comandă comună cu colegii sau prietenii, economisind astfel timp și costuri de livrare. EuCeMananc este singura platformă de food delivery din Cluj-Napoca ce oferă acest beneficiu clienților.

,,Ne bucurăm că de acum serviciile noastre sunt disponibile în cel mai important oraș al țării din Transilvania, care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani din punct de vedere al infrastructurii și al comerțului online. Cu această ocazie introducem și o nouă funcționalitate pe platforma EuCeMananc, respectiv comanda de grup. Datele noastre dinaintea lansării indicau că este o piață care folosește această funcționalitate și ne bucurăm că putem să o oferim încă de la început”, a spus Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

Prin intermediul platformei, locuitorii orașului Cluj-Napoca vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă diversă de opțiuni culinare, disponibile în același loc, livrate rapid și în siguranță. Printre restaurantele prezente în acest moment pe platforma EuCeMananc în Cluj-Napoca se numără Marty Delivery, Big Belly, Euphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.

În luna septembrie, EuCeMananc a anunțat tranzacția prin care eMAG, liderul regional în e-commerce, a devenit acționar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezentă acum în 19 orașe din țară și este în continua ascensiune.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS cât și online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reunește în prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași.

Photo by Helena Lopes from Pexels