Sessions, un produs tehnologic 100% românesc, a fost votat de experți în tehnologie în cadrul competiției Product Hunt Golden Kitty Awards 2021, drept cel mai bun produs digital în categoria “Work from anywhere”.

Competiția Golden Kitty Awards 2021, desfășurată de platforma Product Hunt, reprezintă selecționarea celor mai bune produse tehnologice votate în decursul unui an. Multe din aceste inovații ajung să devină produse de succes, atrăgând atât atenția utilizatorilor, cât și a investitorilor din întreagă lume.

Alături de Sessions, celelalte produse tech globale clasate printre finaliști au reprezentat o competiție redutabilă: Cafe (Franța) ajută organizațiile cu program hibrid să ia decizii inspirate cu privire la întâlnirile de la birou sau din afara lui, Thursday (India) creează un cadru în care echipele pot petrece timp împreună, pot să joace jocuri sau să socializeze, în timp ce Whimsical Docs (Statele Unite) este o unealtă optimizată pentru documente colaborative, având deja integrate diagrame și alte structuri grafice extrem de utile pentru organizații.

De-a lungul timpului, companii de renume precum Tesla, Apple, Microsoft, Zoom sau Uber au fost premiate cu Golden Kitty lansând pe scena mondială produse precum Model S, Iphone X, Uber Health și multe alte proiecte.

Anul acesta Juriul Product Hunt a apreciat inovația pe care Sessions o aduce în contextul soluțiilor globale pentru muncă de tip “remote”.

Sessions cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri online: de la planificare, structurare, desfășurare și follow-up. Unul dintre ingredientele cheie ale platformei Sessions este că utilizatorii au posibilitatea de a structura în prealabil întâlnirile în jurul unei agende clare. În agendă utilizatorii vor aloca instrumente specializate dintr-o gamă largă de opțiuni, pentru eficiență și productivitate maximă.

,,Este o victorie enormă. Este o confirmare a viziunii pe care am propus-o în contextul muncii "remote". Platforma Sessions a fost concepută de la mecanică până la funcționalități, să deservească nevoile profesioniștilor în munca lor hibridă. Rolul utilizatorilor noștri din întreaga lume, din București până în Los Angeles, a fost esențial pentru creșterea noastră din ultimul an. Fără o comunitate de utilizatori activă și fără feedback-urile lor constructive cu fiecare întâlnire făcută în Sessions, nu am fi reușit să învățăm și să ne dezvoltăm atât de rapid. De asemenea, dincolo de inovația tehnologică și timpul investit în execuția unui produs digital atât de complex, sunt recunoscător față de motivația colegilor mei de a duce Sessions în rândul soluțiilor globale deja consacrate,”, declară Radu Negulescu, fondator și CEO Sessions.

Golden Kitty este apreciat în rândul lumii tehnologiei globale că fiind un “Oscar al start-upurilor inovative”. Indiferent că ești Zoom sau un start-up din Europa de Est, oamenii de tehnologie își propun să câștige acest trofeu. Golden Kitty de la Product Hunt, este văzut că o punte de lansare care îți propulsează produsul la nivel global.

Iar trofeul Golden Kitty, câștigat de Sessions în categoria “Work from anywhere”/”Lucrează de oriunde”, înseamnă o reală recunoaștere globală. Poziționează platforma românească ca un real suport pentru profesioniștii de pretutindeni, fie că lucrează de acasă sau deservesc afaceri la mii de kilometri distanță.

Sessions este o platforma de comunicare si colaborare pentru profesioniștii care lucrează în format hybrid, lansata în 2021 de FlowOS, startup-ul românesc care își propune să construiască primul ecosistem de cooperare din lume.