Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pentru că Black Friday durează doar câteva zile, de fapt, dincolo de reducerile aduse de unii retaileri care fură startul, trebuie să fii foarte rapid. De asemenea, reducerile de-a lungul anilor au fost impresionante doar la câteva produse.

Black Friday e organizat anul acesta de eMAG pe 16 noiembrie. Flanco a început mai devreme și are Black Friday timp de 3 săptămâni. Dar acestea nu pot fi numite cu adevărat reduceri impresionante, ci doar marketing. Iată câteva sfaturi pentru momentul când eMAG, PC Garage, F64 sau cel.ro își vor deschide porțile de Black Friday.

Stabilește un buget pe care vrei să-l cheltuiești pe oferte

E important ca atunci când începi să faci cumpărături de Black Friday să ai o limită de buget. Unii au o limită naturală, pentru că nu au prea mulți bani, dar alții trebuie să se controleze. Stabilește cam cât vrei să cheltuieși și ia în considerare mereu că reduceri tot vor mai fi.

Selectează câteva produse și urmărește-le prețul

Dacă știi ce să cumperi din timp sau ai câteva dorințe, urmărește acele produse. Selectează și urmărește-le prețul în ultimele săptămâni înainte de Black Friday 2018 ca să nu dai mai mulți bani decât în mod normal. Unele reduceri din timpul anului au prețuri chiar mai bune la anumite produse față de perioada de Black Friday.

Folosește comparatoare de prețuri de Black Friday

Dacă ai produse pe care vrei să le achiziționezi de Black Friday 2018, folosește comparatoare de prețuri ca să identifici magazinele de la care merită să cumperi. Cu toate acestea, nu te duce după cele mai ieftine produse, dacă magazinul online nu este foarte cunoscut sau nu are multe review-uri pe rețelele sociale. Folosește price.ro sau compari.ro ca să poți să vezi ce produse sunt și de unde merită să le cumperi de Black Friday.

Instalează o extensie de Google Chrome

Există extensii de Google Chrome prin care poți să vezi evoluția prețului unui anumit produs pe un magazin online. Una dintre ele este Pricy.ro și poți să vezi dacă produsul tău s-a scumpit radical înainte de Black Friday.

Autentifică-te în toate magazinele și fă-ți conturi complete

E important să fii cel mai rapid de Black Friday. Și dacă stai în vinerea reducerilor să faci conturi și să-ți completezi datele în magazinele online, pierzi timp prețios. Unele produse au un stoc limitat de Black Friday, așa că e important să poți da două click-uri și să cumperi. Fă cont pe site-urile pe care știi că vei cumpăra și completează cu toate datele ca să fii pregătit de Black Friday.

Black Friday 2018 - Selectează plata cu cardul și datele de facturare

Selectează plata cu cardul și introdu din timp datele cardului. E mai simplu și pentru tine, dar e mai simplu și pentru curieri. Plus că așa te asiguri că produsul va veni la tine. De asemenea, completează datele de facturare ca să nu fii nevoit să o faci în timpul Black Friday. Nu uita să pui și codul poștal ca să fie mai ușor de livrat de către curieri.

Folosește opțiunea de Wishlist

Pune produsele favorite în Wishlist-ul magazinelor ca să ai de unde să le iei de Black Friday 2018. Asta te ajută să faci comanda rapid și să faci și o estimare a costurilor.

Utilizează mai multe dispozitive deodată de Black Friday 2018

Folosește mai multe dispozitive. Utilizează laptopul, desktop-ul, mobilul sau tableta ca să poți să te asiguri că faci toate cumpărăturile de Black Friday 2018 la timp. Pune-le pe birou, autentifică-te în toate conturile și dă comenzi pentru toate produsele. Apoi așază-te și așteaptă curierul.

Urmărește site-urile de știri

Urmărește site-urile de știri, cum suntem noi la start-up.ro, pentru cele mai bune oferte și recomandări de Black Friday. Vom scrie în ziua, seara și noaptea de 16 noiembrie cu recomandări pentru voi.

Foto - Deposit Photos