Becul stil Edison revine la modă și devine inteligent. Disponibile în trei forme, becurile cu filament Philips Hue Filament oferă aceleași capacități de control, funcționalitate și de setare a ambianței pe care le are ecosistemul Philips Hue, dar cu un design mai elegant.

Compania a lansat și două noi accesorii inteligente pentru casă: o priză care îţi permite să conectezi orice lampă – chiar și una care nu are un bec inteligent – la sistemul tău Philips Hue, dar și un buton inteligent Phillips Hue, cu bază magnetică, ce îţi permite să controlezi luminile inteligente și să le personalizezi în funcţie de nevoi.

Lampa portabilă inteligentă Philips Hue Go îmbunătăţită oferă utilizatorilor un control mai bun, datorită funcţionalităţii Bluetooth și a duratei mai mare de viaţă a acumulatorului. Cu noua lampă Hue Go poţi lua lumina inteligentă portabilă oriunde și o poţi controla cu aplicația gratuită Hue Bluetooth.

În plus, Signify a mai prezentat noi spoturi luminoase încastrate Fugato și Argenta și spoturi Centura cu ambianță albă și color și extinde gama Adore de corpuri de iluminat pentru baie.