"Eu sunt unul dintre fondatorii Codette, alături de Giorgiana Vlăsceanu și Alexandra Anghel. Comunitatea noastră încurajează femeile din zona tech și este un țel foarte ambițios să îți dorești să afectezi circa jumătate din populația țării", spune Silvia Stegaru.

"Am învățat că orice ar fi, lumea îți va spune că nu poți să faci un anumit lucru. Că dacă nu știi deja programare, de ce să te înscrii la o facultate de programare? Dacă nu știi business de ce să-ți faci un startup?", a adăugat aceasta.

Antreprenorii sunt cei care mișcă lucrurile și care fac ca lumea pe care o știm să nu mai arate la fel. Din acest motiv am decis să provocăm o serie de antreprenori locali la provocarea "Shake the World". Adică un interviu-fulger într-o tură de roller coaster. Am vrut să-i luăm prin surprindere și să vedem cum ideea sau afacerea lor zguduie lumea.

Cele trei întrebări la care au avut de răspuns antreprenorii sunt:

1. De ce crezi că afacerea ta poate să zguduie lumea?

2. Cum ai convinge un investitor să își scuture buzunarele?

3. Cum ți-au influențat călătoriile modul în care vezi lumea din jur?

Interviul-fulger cu ea poate fi văzut în clipul de mai jos.

---

Campania "Shake the World" e realizată în colaborare cu Vodafone. Descarcă Vodafone Shake, activează ofertele gratuite și poți câștiga excursii în destinații de top. Săptămânal poți câștiga 10 GB, opțiunea Video, opțiunea Social și câștigi kilometri prin care poți ajunge la Berlin, Paris, Roma, Londra, Amsterdam, Barcelona.