Poate că ai auzit de blockchain, de crypto, NFT, Web3. Deși multe dintre aceste tehnologii au stârnit și controverse, Web3 este încă în primele faze ale dezvoltării. Dar mai mulți antreprenori din România cred în acest domeniu. Și la Smart Future 2023, organizat pe 25 aprilie de start-up.ro la Hotel Sheraton, dar și online pe platforma de experiențe virtuale IC Events, vom afla cum se schimbă lumea cu ajutorul Web3?

Fie că vorbim de modul în care blockchain-ul va influența anumite produse digitale, fie că vorbim de o formă sau alta de metavers, lucrurile vor evolua. Metaversul avea venituri de 58 de miliarde de dolari în 2201 și experții menționează că va crește cu 43% în următorii ani. Până în 2026, se spune în studii, 2 miliarde de oameni vor petrece măcar o oră în metavers pentru a lucra, pentru a învăța, socializa sau schimba experiențe.

De asemenea, artiști consacrați au lansat colecții de NFT-uri. Sunt ele utile sau nu? Care este aplicabilitatea lor în realitate? Dar deja lucrurile au avansat. Smart contracts sunt bazate pe o infrastructură descentralizată și cu ajutorul tehnologiei blockchain se pot urmări modificările făcute și se aduce transaparență.

Cu ajutorul experților din panel, vom răspunde la aceste întrebări. Este Web3 doar un trend sau va aduce un impact real economic asupra companiilor?

Te poți înscrie la Smart Future aici pentru a fi parte la următoarea revoluție a României pe 25 aprilie, la Sheraton Hotel București.

Speakerii celui de-al doilea panel al Smart Future vor fi:

  • Ștefan Gergely (Soleadify) - Head of Growth în cadrul Veridion, startup care folosește machine learning pentru a înțelege 700 de miliarde de pagini web pentru o bază de date de 80 de milioane de companii din toată lumea. Ștefan este pasionat de Web3 și blockchain și a fost implicat în mai multe proiecte anterior.
  • Vlad Mercori este CEO la Stakeborg. Este una dintre cele mai importante voci care fac educație în zona de investiții în crypto și tehnologia blockchain. Stakeborg vrea să contribuie la creșterea adopției de tehnologie Web3

De asemenea, start-up.ro va anunța noi speakeri pentru acest panel, ei fiind printre cei mai importanți stakeholderi din industria Web3 și care schimbă modul în care ne raportăm la această tehnologie.

Te poți înscrie pe platforma de evenimente IC Events pentru o experiență hibridă.

Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

De ce să te înscrii la Smart Future?

  • Afli de la oamenii care dezvoltă tehnologie care sunt direcțiile strategice pentru România
  • Câștigi un ghid care poate fi implementat în afacerea ta, indiferent dacă lucrezi cu inovație sau nu
  • Interacționezi cu oamenii care deja schimbă România prin tehnologie
  • Pleci de la eveniment cu insight-uri aplicabile în afacere
  • Poți pune orice întrebare ai specialiștilor din sală

Înscrie-te gratuit la eveniment aici. Locurile sunt limitate.

Smart Future 2023 este un eveniment susținut de ING Bank, Arggo și Softone.