”Prin această nouă funcționalitate ne dorim să le oferim managerilor o soluție simplă, eficientă și discretă de a fi permanent la curent cu modificările pe care unul dintre partenerii de afaceri le poate suferi în acest mediu economic încă puternic afectat de către pandemie. Practic, aceștia vor fi notificați în fiecare zi dacă una dintre firmele ce le este fie client fie furnizor trece prin momente mai puțin plăcute, ce le pot pune în pericol bunul mers al afacerii. În acest fel vor putea lua cele mai bune decizii, încă de la începutul impasului și nu când este deja prea târziu”, spune Radu Hasan, cofondator & CEO SmartBill.

Câteva dintre modificările ce vor genera notificări sunt:

  • Schimbarea activului fiscal (inactivarea firmei)
  • Modificarea cuantumului unei datorii către ANAF
  • Depunerea dosarului de faliment
  • Obținerea certificatului pentru situații de urgență
  • Schimbarea statusului TVA (dacă se trece de la plătitor la neplătitor de TVA)

Lista de monitorizare poate conține până la 20 de parteneri, ce pot fi adăugați automat (primii 20 cei mai importanți, în ordinea descrescătoare a valorilor tranzacțiilor) sau manual. Lista poate fi, de asemenea, modificată în orice moment, indiferent de metoda de introducere aleasă inițial.

Serviciul este disponibil pentru toți utilizatorii soluțiilor SmartBill și este gratuit până pe 30 septembrie. Ulterior, costul lunar va porni de la 3 euro, în funcție de numărul de parteneri incluși în lista de monitorizare.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.