Despre chinezii de la Oukitel e posibil să nu fi auzit foarte multe lucruri, dar ei sunt puși pe fapte mari. De la The Verge aflăm că Oukitel K10000 Pro, noul vârf de gamă al companiei va fi lansat în luna iunie și va fi oficial smartphone-ul cu cea mai mare baterie.

Oukitel K10000 Pro va avea o baterie enormă, de 10.000 de mAh, și este succesorul lui K10000, un telefon cu baterie la fel de mare lansat de chinezi în 2015. Urmând a fi prezentat sub sloganul "To be the King" (n.red. - "Pentru a fi regele"), telefonul va avea specificații decente - display de 5,5 inch cu rezoluție full HD, procesore MediaTek cu opt nuclee, 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Deocamdată nu se știe ce versiune de Android va rula sau ce preț va avea, dar în cazul în care ai nevoie acum un smartphone cu baterie mare, am pregătit mai jos o listă scurtă cu trei modele pe care să le cumperi.

Smartphone-uri cu baterii mari pe care le poți cumpăra acum

Oukitel K10000, predecesorul modelului menționat anterior, este smartphone-ul cu cea mai mare baterie și poate fi cumpărat chiar acum, asta dacă nu vrei să aștepți câteva luni până apare modelul îmbunătățit. Telefonul are un display de 5,5 inch HD, un procesor cu patru nuclee și 2GB memorie RAM. Autonomia este de aproximativ patru zile, din ce spun alți cumpărători, camera principală are 13MP, spațiul de stocare este de 16GB, iar telefonul poate fi cumpărat de aici.

ASUS ZenFone 3 Max este un alt smartphone cu baterie mare și autonomie bună pe care merită să-l iei în considerare. Are o baterie de 4.130 mAh, considerabil mai mică decât cea a telefonului de mai sus, dar mai mare decât media pieței. ZenFone 3 Max are un procesor cu patru nuclee, 2GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Camerele foto sunt de 13 și 5MP, designul este plăcut, iar display-ul de 5,2 inch are rezoluție HD. Îl poți cumpăra de aici.

Allview P9 Energy este cel mai scump model din lista noastră cu telefoane cu baterii mari, dar vine și cu specificații mai bune. Bateria este de 5,020 mAh și ar trebui să ofere o autonomie foarte bună. Display-ul este de 5,5 inch și are rezoluție full HD, memoria RAM este de 4GB, iar procesorul este un MediaTek cu opt nuclee. Spațiul de stocare este de 64GB, iar camerele foto sunt de 13 și 8MP, iar telefonul cu baterie mare poate fi cumpărat de aici.

Start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.