Astfel, cei interesați vor putea vedea și testa cele mai noi smartphone-uri OPPO progresiv în peste 600 de puncte de vânzare ale retailerilor și operatorilor de telefonie mobilă pe teritoriul întregii țări.

Noile modele OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite vor fi diponibile în magazinele online și offline: Altex, eMag, EuroGSM, Flanco, Media Galaxy și a operatorilor de telefonie mobilă Digi, Orange și Vodafone.

“Noile smartphone-uri OPPO Reno5 au avut un debut mult peste așteptări la nivel local, dovadă fiind numărul record de precomenzi înregistrat, de 10 ori mai mare comparativ cu prima precomandă lansată de OPPO la nivel local. Totodată, pachetele de precomandă ce includ OPPO Watch sau OPPO Band au atras și mai mulți utilizatori pe site-ul nostru (www.oppo.com/ro), curioși să afle mai multe detalii despre produsele noastre wearables”, a declarat Cosmin Moldovan, National Sales Director OPPO în cadrul Green Leaves Technical.

Oppo Reno 5 5G a fost testat de către start-up.ro în timpul campaniei de precomandă și e un telefon solid, cu design bun și caracteristici de filmare și foto foarte bune.

OPPO Reno5 5G

Noul model OPPO Reno 5 5G surprinde conținut video la o calitate impresionantă atât datorită sistemului de camere avansat, cât și datorită funcțiilor integrate precum modul video Dual-View. Acesta permite înregistrarea simultană pe camera principală, precum și pe cea frontală. În plus AI Highlight Video îmbunătățește calitatea clipurilor realizate în condiții de luminozitate scăzută, prin îmbinarea algoritmilor Ultra Night Video și Live HDR. Reno5 5G dispune și de Ultra Steady Video, disponibil și pe camera selfie, care permite înregistrarea celor mai importante momente fără cusur, chiar și în mișcare.

În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire semnificativă față de generația anterioară Reno, datorită OPPO Image-Clear Engine. Această optimizare la nivel de sistem permite utilizatorilor să fotografieze clar subiectul în mișcare sau să surpindă rapid momentele de neuitat atunci când este cazul. Deși încorporează cele mai avansate tehnologii într-o carcasă, Reno5 5G rămâne un smartphone extrem de subțire și comod.

Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. În plus, telefonul continuă tradiția de succes a încărcării ultra rapide, astfel că, datorită tehnologiei SuperVOOC2.0, telefonul se încarcă de la 0 la 100% în doar 35 minute.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

OPPO Reno5 Lite

Utilizatorii pot opta și pentru OPPO Reno5 Lite, un smartphone extrem de competitiv, care are un set de camere de 48 MP precum și o cameră frontală pe 32 MP, dar și funcții video avansate (AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI NightFlarePortrait Video și Dual-View Video). Mai mult, bateria telefonului, de 4310 mAh, asigură o autonomie pe parcursul întregii zile, iar pentru cei care nu au apucat să își încarce telefonul din timp, telefonul OPPO Reno5 Lite are nevoie de doar 5 de pentru a oferi 2,9 ore de utilizare a aplicației YouTube.

Modelul OPPO Reno5 5G va fi disponibil în variantele de culoare Starry Black și Astral Blue, iar modelul OPPO Reno5 Lite în variantele Fluid Black și Fantastic Purple.