Întrucât vivo pune experiența consumatorilor cu produsele sale pe primul loc, pentru eficiență și rapiditate în răspuns, serviciile de mentenanță și reparații vor fi realizate la nivel local, prin parteneriatul cu 2 centre de service - ESD și Decebal.

„Suntem încântați să lansăm oficial produsele vivo pe piața din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat și de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experiențe de calitate clienților noștri și suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părți. Piața din România este o piață europeană matură, cu un important potențial tehnologic și sperăm să avem același răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienților din primele șase piețe europene pe care suntem prezenți din toamna anului trecut.” a declarat Erik Zhu, președinte vivo România.

„La eMAG căutăm permanent să le oferim clienților noștri o varietate cât mai mare de produse și prețuri bune și ne bucurăm că acum putem adăuga în portfoliul nostru de telefoane mobile brandul vivo, unul din brandurile cele mai populare la nivel mondial în 2021”, a spus Mihai Lupascu, Commercial Director eMAG.

vivo este al cincilea producător de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 40 de țări în Europa și regiunea Asia-Pacific, cu peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Primele smartphone-uri vivo disponibile pe piața din România sunt cele din gama Y. Cu o performanță superioară a bateriei, camere foto inteligente și un design fin, seria Y de smartphone-uri vivo a avut deja parte de o primire călduroasă din partea consumatorilor din Europa. Echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon și rulând versiunea minimalistă de Android, aceste dispozitive funcționează intuitiv și fără întreruperi, oferind o experiență de utilizare pozitivă.

În vârful gamei Y se află modelul vivo Y70, un smartphone mid-range excelent, cu un design deosebit și specificații excelente, iar prețului recomandat de vânzare este de 1199 RON.

Modelele vivo Y20s și vivo Y11s oferă o calitate tehnică superioară și o experiență intuitivă de utilizare, iar prețurile de vânzare pentru aceste modele sunt 999 și respectiv 599 RON. În plus, in perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021, există și o promoție de lansare pentru toate produsele vivo, așadar la achiziția unul smartphone Y70, cumpărătorul va primi un smartwatch cadou, iar la achiziția unul model vivo Y20s sau vivo Y11s, cadoul va fi o brătară fitness.