Acestea vin în completarea modelului fēnix 6X Pro Solar, oferindu-le consumatorilor posibilitatea de a se bucura mai mult timp de activitățile sportive care le fac plăcere, prin creșterea duratei de viață a bateriei și funcții pentru sporturi noi precum surf, mountain biking sau cățărări.

“Ceasurile multisport cu GPS de la Garmin sunt alegerea clară pentru atleți și aventurieri dispuși să-și depășească în mod constant limitele. Folosind capabilitățile de încărcare solară, noile game Instinct, fēnix 6 și 6S și tactix Delta oferă o durată extraordinară de viață a bateriei și le permit celor care le poartă să-și urmeze cu adevărat pasiunile”, spune Alexandru Moise Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Instinct Solar

Acest model poate oferi durată de viață a bateriei nelimitată cu expunere suficientă, în modul Battery Saver. Folosind modul Expedition, cu expunere suficientă, Instinct Solar poate oferi o funcționalitate GPS îmbunătățită, livrând totodată și peste 2 luni de durată a bateriei.

Ceasul poate sta și 24 de zile în modul smartwatch în interior, precum și 50 de zile cu expunere suficientă la soare. Utilizatorii pot face rapid modificările între moduri, prin intermediul funcției Power Manager.

Ediția Surf Instinct Solar este creată cu funcții specializate precum informații despre flux și o activitate dedicată, care-i ajută pe pasionați să obțină rezultate maxime cu fiecare val. Instinct Solar Tactical Edition este ideal în misiuni outdoor, fiind echipat cu funcții tactice specifice, precum compatibilitatea cu ochelarii pentru vedere nocturnă și modul Stealth.

În plus față de funcțiile robuste ale gamei Instinct, noul Instinct Solar aduce și Pulse Ox2 care măsoară capacitatea de absorbție a oxigenului și Body Battery, pentru a optimiza resursele de energie de-a lungul activității sportive.

Seria fēnix 6 Solar

fēnix 6S Pro Solar și fēnix 6 Pro Solar sunt cele mai noi modele din gamă. Acestea au lentilele Power Glass pentru încărcare solară și modul personalizabil Power Manager, cu ajutorul cărora folosesc la maximum puterea soarelui pentru performanțe îndelungate.

Astfel, utilizatorii pot apela la ele chiar și săptămâni întregi pentru a se bucura de activități, antrenamente, hărți, muzică și multe altele. În plus, și pentru acestea a fost extinsă gama de profile, ce include acum funcționalități pentru surf, mountain bike sau cățărări în interior.

Performanța bateriei pentru fēnix 6S Pro Solar ajunge până la 9 zile în modul smartwatch în interior și până la 10,5 zile cu expunere suficientă la soare, în timp ce fēnix 6 Pro Solar poate ajunge la 14 zile în interior și 16 pentru expunere la soare.

Edițiile Solar includ și un sistem avansat de monitorizare a somnului, ce oferă detalii despre diferitele faze de odihnă, precum și Pulse Ox și informații despre respirație. Acesta poate fi consultat într-un widget dedicat ce afișează scorul de stres și informațiile despre somn.

Seria include hărțile TopoActive pentru Europa, pentru aventuri outdoor, hărți de ski pentru peste 2.000 de resorturi din lume și peste 41.000 de terenuri de golf. Ceasurile sunt echipate cu Garmin Pay și au capacitate de stocare de până la 2.000 de melodii ce pot fi sincronizate de pe cele mai populare platforme de muzică.

tactix Delta Solar

Ediția Solar este cea de-a patra generație pentru gama tactix. Construit la standard militare (MIL-STD-810), ceasul folosește puterea solară pentru a extinde durata de viață a bateriei și modul Power Manager pentru a oferi până la 21 de zile în interior și până la 24 de zile cu expunere suficientă la soare.

tactix Delta Solar are o serie de caracteristici ideale pentru orice misiune. Printre acestea se numără modul Stealth, care dezactivează informațiile despre locația și conectivitatea wireless, precum și o funcție care șterge întreaga memorie a ceasului.

Design-ul robust include un display de 1.4”, cadran de safir rezistent la zgârieturi, cadru din oțel placat cu carbon de tip diamant (DLC), capac din oțel placat cu PVD și o nouă curea din nylon QuickFit, inspirată de stilul militar.

Datorită hărților, funcțiilor sale tactice, pentru muzică sau antrenamente avansate, alături de caracteristicile împrumutate de la seria fēnix, tactix Delta Solar este construit pentru uz frecvent, la cote maxime.

Toate modelele cu încărcare solară sunt disponibile pe piața din România pe shop-ul Garmin sau la partenerii autorizați din întreaga țară. Prețurile de listă încep de la 1.928 lei pentru Instinct Solar, 3.614 lei pentru seria fēnix 6 și 5.301 lei pentru tactix Delta Solar.