#Falm propune crearea unui site pentru o afacere online în doar 72 de ore, bazându-se pe trei tipuri de layout.

Clienții sunt invitați sa aleagă fonturile și schema cromatică și sunt ghidați în procesul de compunere a textelor și alegere a fotografiilor.

”Prin site-ul în 72 de ore vrem să facilităm accesul în lumea digitală a micilor antreprenori, a celor care ar putea să profite enorm din aceasta prezență, mai ales acum, în vreme de pandemie. Ne dorim ca procesul de creare a site-ului să nu mai fie o corvoadă și acesta este motivul pentru care oferim această variantă directă, bine temporizată și sigură a acestui proces.”, spune Cristina Căliman CEO #FALM

”Am lucrat din greu pentru a oferi o călătorie de consum ușoară și bine segmentată, ca să nu ne pierdem răsuflarea. Idea noastră este să aducem cât mai mult plus valoare pentru clienții noștri, fără ca aceștia să trebuiască să-și ”murdărească mâinile” prea tare”, a explicat Ioana Avram - Brand Storyteller #FALM

#FALM îți oferă un site personalizat și responsive, cu costuri fixe, creat pe baza unui proces structurat și bine temporizat, astfel încât afacerea ta să fie online în 72 ore.

Tot ce trebuie să faci este să te programezi în calendar și să parcurgi 3 pași ușori și bine structurați.

Costurile pornesc de la 300 de euro, pentru un website responsive cu pagină de prezentare, linkuri social media și integrare Google Analytics. Mai există pachete mai complexe de 350, 400 sau 500 de euro.

#Falm este o agenție digitală al cărui scop este facilitarea relației antreprenorilor mici și mijlocii cu lumea digitală prin crearea de website-uri atractive, practice și funcționale, implementate folosind cele mai noi trenduri în marketing digital și branding.