La București, unde camionul se află și pe data de 24 august, expoziția reunește experți Huawei, parteneri și clienți de top din domeniul ICT pentru a împărtăși cazuri reale și aplicabile ale soluțiilor propuse de companie.

De asemenea, participanții la conferința de pe data de 23 august, printre care experți din partea autorităților locale și din Huawei Enterprise, dar și speakeri din partea unor organizații independente, au vorbit despre tendințele și aspectele transformării digitale în România, despre provocările și tendințele digitalizării, împărtășind cele mai bune practici și viziunea lor pentru dezvoltarea viitoare a industriei.

”Anul acesta, observăm că viețile noastre revin la normal după pandemie și că progresul transformării digitale nu a încetinit. Astăzi, soluțiile pentru o educație inteligentă și o stocare suficientă a datelor au devenit mai importante ca niciodată în România, iar noi suntem mândri să fim alături de partenerii noștri pentru a fi una dintre forțele motrice din România care creează progresul digital. Huawei va continua să creeze valoare pentru clienții noștri și să contribuie la dezvoltarea digitală și tehnologică în România”, a declarat Jensen Li, CEO al Huawei România în cadrul Roadshow-ului.

Vizitatorii Huawei Roadshow pot afla detalii despre Campusul Inteligent Huawei, Centrul de Date Full-Stack, Transmisia și Accesul Optic, împreună cu soluțiile lor de ultimă generație pentru diferite industrii, cum ar fi Educația, e-Guvernarea, Finanțele, ISP și Electricitatea.

”Huawei alocă o parte semnificativă din veniturile sale pentru cercetare și dezvoltare, iar obiectivul nostru este de a oferi soluții reale care să ușureze viața tuturor. Să oferim cea mai suficientă soluție pentru educație, în special în sălile de clasă și laboratoarele de informatică - de exemplu, tabla interactivă Huawei ideaHub, o platformă deschisă capabilă să atenueze compatibilitatea sistemului de operare și a aplicațiilor pentru profesori” a declarat Vlad Doicaru, VP Huawei România.

Pe 26 August, caravana Huawei Roadshow va ajunge și în Sibiu, unde partenerii locali vor putea descoperi noile produse lansate de companie.