Parteneriatul dintre Bringo și Benefito Mobile oferă utilizatorilor acces la servicii de telefonie mobilă, în timp ce răsplătește și transformă loialitatea utilizatorilor în credit de cartelă: achiziționarea cartelei, dar și fiecare comandă plasată în Bringo, în perioadele de promoție, înseamnă un bonus de 20 lei care poate fi folosit la reîncărcarea cu credit a cartelei Benefito.

”Parteneriatul cu Bringo este un pas important în extinderea rețelei de Parteneri care oferă utilizatorilor Benefito credit bonus la cumpărături, o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli. Prin intermediul platformei Bringo utilizatorii vor fi recompensați cu credit bonus pentru cumpărăturile pe care le fac în marile lanțuri de retail precum Carrefour”, a declarat Marius Ionescu- CEO Benefito Mobile.

Cartela este disponibilă în Bringo prin rețeaua de magazine Carrefour.

Cum funcționează Benefito Mobile:

  1. Utilizatorii Bringo pot comanda cartela la orice comandă din aplicație.
  2. Utilizatorii fac cumpărături prin Bringo
  3. și primesc credit bonus pentru reîncărcarea cartelei, sub forma unui voucher.
  4. Voucherul are o valoare de 20 lei și este valabil pentru orice reîncărcare de minimum 10 lei achiziționată.
  5. Utilizatorii pot folosi voucherul pe site-ul Benefito Mobile. Creditul este valabil 30 de zile de la data activării cartelei.

Bringo are în prezent peste 200 de magazine partenere - în total, peste 90.000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute.