Printr-un parteneriat încheiat cu Eucom, Naradix integrează și oferă cursuri și lecții interactive gratuite, precum și cultivarea abilităților viitorului prin conținut nou în limba engleză.

Elevii sunt așteptați pe platformă în ultimele săptămâni de vacanță pentru a-și actualiza și reîmprospăta cunoștințele, pregătindu-se astfel pentru începutul unui nou an școlar.

Elevii din ciclul primar vor găsi pe platforma Naradix.ro lecții atractive, variate, cu joculețe potrivite pentru vârsta lor.

Pentru elevii de gimnaziu care își doresc să se pregătească pentru a obține certificate Cambridge, aceasta a pregătit exerciții de antrenament pe diferite niveluri de abilități, care să îi ajute să acceadă la facultăți inclusiv din străinătate, să comunice cât mai fluent sau să își echivaleze teste din sistemul educațional românesc.

”Atunci când am proiectat NaradiX, cu direcția de a contribui la formarea copiilor viitorului, limba engleză a apărut ca o necesitate imediată și o dorință venită chiar din partea copiilor deja entuziasmați de platformă. În întâmpinarea nevoii noastre au venit prietenii de la Eucom care și-au asumat crearea cursurilor de limba engleză pe NaradiX”, spune Adelina Panaite, Project Manager NaradiX.ro.

”Prin cursurile noastre de limbi străine susținem o mulțime de persoane să se dezvolte profesional, să se simtă mai siguri pe ei atunci când vorbesc într-o altă limbă decât cea nativă, să prindă încredere în ei și în ceea ce le rezervă viitorul. Să țintească cu încredere cât mai sus, atât pe plan profesional cât și personal și să aibă încredere să își urmeze visurile, chiar dacă uneori acele visuri îi poartă pe meleaguri străine. Prin cursurile pe care le punem la dispoziție gratuit pe platforma NaradiX, oferim acces la educație tinerilor care au nevoie de asta”, spune Delia Dragomir, CEO & Co-Founder Eucom.

În prezent, Naradix.ro găzduiește peste 24.000 de copii înscriși la cursurile de pe platformă. Cele 109 cursuri de limba engleză pentru clasele 0-8 au înregistrat până acum 11.351 de vizualizări.

După mai bine de un an de la lansare, statisticile platformei indică 87.539 de cursuri începute, 21.746 terminate, 221.189 lecții finalizate, 77.399 de teste date, 51.901 de teste trecute.