Fie că ai un IMM, că ai mai multe proprietăți pe care le închiriezi în regim hotelier turiștilor sau că administrezi un complex rezidențial, cei de la KMW Systems au numeroase soluții utile pentru business-ul tău. Pornind de la sisteme de supraveghere și de securitate care mai de care mai avansate și până la sisteme de pontaj, yale inteligente și sisteme de verificare a temperaturii, KMW Systems poate fi un partener pentru afacerea ta. Haide să le luăm pe rând și să vedem câteva dintre tehnologiile care ne-au atras nouă atenția.

Și începem cu o problemă arzătoare a companiilor care se pregătesc să își recheme angajații la birou - cum ne asigurăm că ne protejăm angajații și cum ne asigurăm că firma nu devine un focar de COVID-19? Cei de la KMW Systems au mai multe soluții de măsurare a temperaturii corporale. Unele mai complexe decât altele.

Poți opta pentru un scanner termic portabil. Îl înmânezi portarului sau celor de la recepție, iar cei care intră în clădire vor putea fi scanați de la o distanță de circa un metru cu o precizie de 0,5 grade Celsius. Nu vorbim despre un banal termometru - modelul KM-TS28-T are un acumulator reîncărcabil de 5.000 mAh ce oferă o autonomie de 6 ore, vine cu un cablu USB-C ce permite descărcarea datelor într-un computer, pentru a te ajuta să ții o evidență exactă, și are și slot pentru card microSD.

Dacă există un flux mare de oameni în clădire, sau dacă pur și simplu nu vrei să dai sarcini noi angajaților de la recepție, atunci poți opta pentru o soluție mai avansată, automatizată.

Aici intră în schemă soluția KM-TS252-TC de la KMW Systems. Această cameră termică măsoară temperatura corporală în timp real de la aproximativ 2 metri distanță. Cu ea elimini nevoia de a dota oamenii de la recepție cu scannere, pentru că nu necesită intervenția factorului uman. Astfel, la depășirea pragului de temperatură stabilit ca fiind normal, soluția KMW Systems declanșează o alarmă sonoră și vizuală. Astfel e ușor și extrem de rapid să identifici persoanele ce ar putea fi infectate și reduci considerabil riscul transmiterii bolii.

Facem ușor trecerea către soluții mai complexe cu următorul sistem. De data aceasta este vorba despre o tehnologie de tip Control Acces ce vine la pachet cu camere cu recunoaștere facială și cu termometru cu infraroșu. Poți folosi aceste sisteme în compania ta cu un rol dublu - să permiți accesul exclusiv angajaților, pe baza recunoașterii faciale, pentru a asigura securitatea firmei tale, dar și pentru a te asigura că nu riști infectarea întregii echipe. Camerele se folosesc de termometrul infraroșu pentru a scana automat temperatura celor care trec prin fața lor și declanșează alarme auditive sau vizuale dacă detectează o persoană potențial infectată cu temperatura crescută. Cele două terminale de acces la care am făcut referire sunt modelele KM-TR120-FR și KM-TR150-FR de la KMW Systems.

Iar dacă tot am deschis subiectul cu sistemele automatizate de pontaj și acces, merită să discutăm despre ele mai în detaliu. KMW Systems oferă astfel de sisteme și acestea vin cu numeroase beneficii.

De exemplu, dacă ai un IMM care a început să prindă avânt și îți mărești constant numărul de angajați, trebuie să știi că sistemele KMW oferă scalabilitate ridicată - poți înregistra până la 100.000 de carduri de acces. Deci în drumul tău spre succes și spre dezvoltare accelerată nu va trebui să-ți faci griji privind sistemul de control de acces. Și nu trebuie să te bazezi exclusiv pe carduri - poți implementa în firma ta accesul pe bază de amprentă, de parolă sau diverse combinații. În plus, ele pot fi integrate și cu alte sisteme de securitate, deci camerele deja instalate vor funcționa în tandem cu această soluție.

Și astfel de sisteme te pot ajuta să îți gestionezi mai bine echipa. Astfel, ele vin cu funcție de pontaj și generează automat rapoarte ce pot fi descărcate în format .csv sau excel. Poți defini până la 128 de orare de lucru sau de vacanță. În plus, oferă și acces de la distanță, iar cardurile nu pot fi clonate, cum se poate întâmpla în cazul cheilor. Se pretează în orice tip de business, dar și în instituții precum școli, închisori, în bănci sau în aeroporturi, oferind siguranță sporită, alarme în caz de intruși sau de sabotaj și tot felul de alte funcții utile.

Iar acum să vorbim despre siguranța casei tale și despre cum îți poți transforma casa de vacanță într-un mic business care să îți suplimenteze veniturile. La KMW Systems găsești soluții dedicate de videointerfonie care îți pot fi utile atât la firmă cât și acasă. Noile soluții oferă numeroase posibilități - de la NightVision, pentru cele mai clare imagini chiar și pe timp de noapte, până la apelarea direct pe telefonul mobil. Astfel, dacă nu ești acasă, vei putea discuta cu vizitatorii sau curierii în timp real, direct de pe smartphone, și vei ști mereu când ești căutat.

În plus, chiar dacă nu poți răspunde în timp util, posturile de interior ale noilor soluții de videointerfonie KMW Systems au ecrane de 7 inch și posibilitatea de a reda imaginile înregistrate de posturile de exterior și stocate pe un card microSD. Mai mult, videointerfonul din casă poate deveni punctul de control pentru toate camerele tale de supraveghere pe bază de IP - le vei putea urmări în timp real pe ecran.

Iar dacă combini un astfel de sistem de videointerfonie cu o Yală inteligentă din oferta KMW Systems, vei putea lista casa de vacanță pe AirBnb sau pe alte platforme similare, ca să îți faci investițiile să lucreze pentru tine. O yală inteligentă îți poate permite să generezi un cod special pe care să îl dai oaspeților, să o deschizi de la distanță atunci când vine personalul de curățenie, dar și să fii sigur mereu că ușa nu a rămas descuiată.

KMW Systems oferă o gamă foarte largă de soluții și servicii de securitate și poți afla mai multe despre sistemele lor pe site-ul KMW.ro sau pe noua platformă b2b.kmw.ro. Iar dacă ai o companie care se ocupă cu instalarea sistemelor de securitate, trebuie să știi că ți se oferă suport 24/7 în platforma B2Bși traininguri speciale pentru orice sistem, posibilitatea de a testa echipamentele înainte de a le achiziționa, dar și garanția extinsă la 5 ani de zile.