Sonos Arc este un soundbar smart premium, ce promite o scenă de sunet foarte largă și bass impresionant. Acesta are încorporate 11 difuzoare, inclusiv două care sunt amplasate pe verticală pentru a trimite sunetul în sus, pentru a crea un efect 3D și a crește imersiunea.

Adăugarea compatibilității Dolby Atmos ar trebui să crească experiența de home theater atunci când urmărești filme pe Netflix sau pe alte servicii de streaming care sunt compatibile Dolby Atmos.

Arc este disponibil în variantele de culoare negru mat și alb mat și are un grilaj de plastic rotunjit la 270 de grade pentru livrarea de sunet multidimensional. Soundbar-ul poate fi poziționat în fața televizorului, dar poate fi montat și pe perete, utilizând un suport separat realizat special. Instalarea se face conectând produsul prin HDMI eARC sau ARC.

Arc poate fi folosit ca soundbar, însă funcționează și ca smart speaker, este compatibil cu Alexa și Google Assistant, și-l poți controla cu ajutorul smartphone-ului prin intermediul aplicației Sonos.

Noul soundbar Arc poate funcționa singur, însă poți realiza și un sistem mai complex prin adăugarea unor boxe Sonos One SL sau unui subwoofer Sonos Sub. Arc vine ca un înlocuitor al produselor Playbar și Playbase din portofoliul Sonos, va fi disponibil global începând cu data de 10 iunie, la un preț de 4299 RON și poate fi achiziționat de pe site-ul Sonos.com, dar și din magazinele online AV Store și eMAG.

De asemenea, compania a anunțat noi variante pentru subwooferul Sub și Sonos Five. Sonos Sub (Gen 3) și Sonos Five vin să înlocuiască Sonos Sub și Play 5 (Gen 2), oferind o capacitate mai mare a memoriei și o putere de procesare crescută, asigurând aceeași experiență mai bună de audiție.

Noul Sub are același design și promite un bas pătrunzător pentru un sunet mai bogat. Acesta este disponibil în variantele de culoare negru și alb, la un preț de 3899 RON. Precomenzile pot fi realizate începând de astăzi pe Sonos.com sau în magazinele retailerilor parteneri. Produsul va fi disponibil global începând cu 10 iunie.

Sonos Five este varianta îmbunătățită a boxei Sonos Play:5 și are același design și aceeași arhitectură de sunet, însă vine cu un procesor mai performant și o capacitate mai mare a memoriei.

Produsul poate fi utilizat pe orizontală, ca o boxă de sine stătătoare, fie că este conectat cu încă un Sonos Five în poziție verticală, pentru o separare foarte detaliată a sunetului stereo.

Sonos Five este disponibil în variantele de culoare negru, cu grilaj negru și, pentru prima dată, alb, cu grilaj alb. Precomenzile pot fi realizate începând de astăzi pe Sonos.com sau în magazinele AV Store și eMAG, la prețul de 2799 RON. Produsul va fi disponibil global tot din 10 iunie.

Pe lângă aceste lansări de hardware, compania își actualizează și software-ul și din 8 iunie, utilizatorii Sonos vor putea descărca noua aplicație Sonos, o platformă software îmbunătățită, oferă suport pentru tehnolgii audio de o rezoluție mai mare, începând cu experiența Dolby Atmos oferită de Arc, dar și securitate îmbunătățită și design actualizat, pentru utilizare mai ușoară.