Nou în seria L de la Sony, modelul L4 are un display de 6.2” și un raport de aspect 21:9, reunite într-o structură compactă. Formatul 21:9 permite vizualizarea simultană a mai multor tipuri de conținut și o navigare mai fluidă, iar datorită Sony UI pentru redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, utilizatorii pot rula două aplicații în același timp, la o dimensiune optimă.

De asemenea, funcția Side sense vine în completarea acestor caracteristici și oferă acces rapid și ușor la aplicațiile favorite ale utilizatorului.

Xperia L4 este primul produs Sony din seria L dotat cu un sistem foto cu trei camere, având un senzor principal de 13MP, unul ultra-wide de 5MP și o cameră de adâncime de 2MP.

Capacitatea bateriei este de 3.580mAh și are opțiunea de fast charging. Datorită funcției Adaptive Charging, Xperia L4 monitorizează încărcarea telefonului, asigurându-se că bateria nu este supraîncărcată și că își păstrează durabilitatea și calitatea pentru mai mult timp.

Xperia L4 este disponibil în două variante de culoare, negru și albastru, și va putea fi achiziționat începând din primăvara acestui an. Prețul nu a fost dezvăluit, însă este de așteptat să nu fie unul foarte ridicat.