Cele trei spații – Impact Hub Universitate, Impact Hub Timpuri Noi, Impact Hub Floreasca – vor fi deschise permanent, ca și până acum, și sunt disponibile pentru vizitatori de luni până vineri, în intervalele 9-18.

“Noile birouri” și-au păstrat spațiile însă numărul stațiilor de lucru a fost redus în aceeasi încăpere pentru a respecta distanță fizică recomandată. Ce măsuri au fost luate?

  • Curățarea frecventă a spațiilor și dezinfectarea completă a biroului în fiecare săptamână;
  • Dispozitive cu produse pentru dezinfectare a mâinilor instalate în punctele cele mai expuse traficului;
  • Acces sigur în clădire prin sisteme de check-in și de screening obligatorii la intrarea în spații;
  • Distanță minimă între birouri, de 1.5 metri;
  • Introducerea elementelor touch-free în spațiile de birou si de socializare pentru a reduce cât mai mult contactele multiple.

“­Noul birou” Impact Hub va pune întotdeauna în fruntea activității spiritul de comunitate și de colaborare. În ciuda distanței fizice, rămânem o echipă! Am luat și vom continua să luăm toate măsurile pentru o revenire în siguranță la lucru și pentru o reconectare cu mediul antreprenorial, inovativ, cu echipe din toate domeniile, cu startup-uri și idei creative. Niciunul dintre noi nu face parte din problemă, dar cu toții putem face parte din soluție, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest.

Relaxarea restricțiilor vine la pachet cu multe reguli ce trebuie respectate de mediul de afaceri pentru a-și relua activitatea. Impact Hub Bucharest vine în sprijinul antreprenorilor, a firmelor mici,mijlocii sau mari pentru a le scăpa de poveri administrative și a le ajuta să-și eficientizeze business-ul.

Astfel, a implementat măsuri concrete ce vizează:

  • O mai mare flexibilitate a tipului de abonament: “plătești ce consumi”, ceea ce permite o planificare mai ușoară a activității, a numărului de ore și de oameni, și o eficientizare a costului;
  • O mai mare flexibilitate a duratei contractuale pentru clienți: fără durată minimă în cazul abonamentelor individuale in zonele de open space; durata de minimum 1 an în cazul contractelor pentru birouri private;
  • Gestionarea problemelor administrative prin facturi lunare, implementarea de costuri fixe cu toate serviciile necesare incluse.