În cadrul acestuia, managerii vor învăța să obţină maximum de beneficii în business, folosindu-se de analiza datelor pe care le au la dispoziţie.

Cursul se va desfăşura în Viena, cu predare în limba engleză şi va începe pe data de 8 noiembrie 2017.

Programul Data Science pune accent pe abordarea practică a domeniului, cursurile fiind axate chiar pe studii de caz ale companiilor din care participanţii provin. Astfel, pe parcursul programului, viitorii specialişti în analiza datelor îşi vor putea transfera direct la locul de muncă pregătirea dobândită la orele de curs.

Trainingul va acoperi fiecare etapă a procesului de analizare şi interpretare a datelor - analiză exploratorie şi manipularea datelor, modelarea, validarea şi curăţarea datelor, vizualizarea şi comunicarea lor, dezvoltarea de concluzii strategice corecte.

Programul "Data Science" se adresează profesioniştilor care doresc să optimizeze procesul de luare a deciziilor corporative, inclusiv directori de conducere şi manageri de produse dintr-o gamă variată de domenii, precum marketing, finanţe sau managementul lanţului de aprovizionare sau industrii precum consultanţă în management, IT sau asistenţă medicală. Programul se desfăşoară în Viena, în perioada noiembrie 2017 – martie 2018, fiind structurat în 3 module de câte 4 zile fiecare, cu predare în limba engleză.