Chiar și la noi în birou s-a pus recent întrebarea cu privire la „politica de dezbatere” a serialului Game of Thrones: putem să vorbim deschis după fiecare episod, îl comentăm într-un chat privat, îl analizăm la final? S-a decis că nu se vor da spoilere, întrucât unii dintre colegi preferă să urmărească sezonul cap-coadă, pentru o experiență neîntreruptă.

Mai în glumă, mai în serios, cineva a creat un website pentru a face bani pe seama celor care vor să tachineze această categorie de fani. Spoiled.io este un serviciu de mesagerie care trimite spoilere la prețul de 0,99 dolari pentru fiecare episod sau 4,99 dolari pentru a trimite spoilere după toate cele 6 episoade ale sezonului 8, scrie Business Insider.

Partea bună este că mesajele sunt trimise în mod anonim.

Acest serviciu a apărut în iunie 2016, înainte de finalul celui de-al șaselea sezon al serialului Game of Thrones. Atunci, reacțiile la aceste spoilere au fost publicate pe Twitter. De data aceasta, răspunsurile vor putea fi văzute doar de către cei care plătesc serviciul oferit de Spoiled.io.

Dacă vă întrebați de ce costă 0,99 dolari, găsim răspunsul la secțiunea FAQ de pe site: „Cum altfel își va plăti un Lannister datoriile?”.

Dacă sunteți printre cei care vor să evite dezvăluirile nedorite, trebuie să știți că Facebook nu-ți mai lasă prietenii să vă strice filmul. Este vorba despre un buton care le permite utilizatorilor să ascundă anumite cuvinte cheie pentru a evita spoilerele din serialele preferate sau legate de alte evenimente.

De asemenea, un utilizator a lansat o extensie pentru Google Chrome care detectează și ascunde orice postare orice postare pe Facebook, Twitter, Reddit sau Google News care menționează Game of Thrones sau orice alți termeni legați de serial, cum ar fi "Winterfell" sau "Targaryen".

Foto - Twitter/GOT Tyrion