La Mobile World Congress am participat pentru a vedea cele mai noi dispozitive lansate de către producătorii globali. Honor a prezentat dispozitivul Magic 5 Pro care va sosi pe piața din România în aprilie, dar și dispozitivul pliabil Honor Magic Vs. Pe lângă acestea, dispozitivele mid range, de tipul lui Magic 5 LIte, au fost premiate de către DxOMark pentru calitatea bateriei.

Cu Stanley Yan, managerul local al Honor, am discutat despre cum privește piața din România și care sunt strategiile pe care urmează să le implementează.

„Anul acesta vrem să atingem toată piața. 2022 a fost pentru noi un start, iar în 2023 vrem să atingem toate zonele de clienți prin serviciile și produsele noastre”, spune Stanley Yan.

Produsul de top al Honor pentru 2023 pe piața din România va fi Honor Magic 5 Lite, un dispozitiv la care am făcut și noi review la start-up.ro. Telefonul se bazează pe un cost rezonabil, dar și pe calități bune în privința camerei.

„Magic 5 Lite va fi produsul erou, chiar dacă vom avea un portofoliu complet. Însă Lite va fi ținta noastră și vom colabora cu partenerii din piață pentru a aduce oferte bune și bundle-uri odată cu lansările pe care le avem”, a mai spus Stanley Yan.

El menționează că afacerile cu operatorii, cei care domină piața din România la vânzările de telefoane, cresc rapid. Deja din al doilea trimestru al lui 2022 Honor a avut primele campanii naționale.

Din punctul de vedere al lui Stanley Yan, Honor urmărește mai multe direcții de piață și mai mulți clienți-țintă, de la cei care vor un terminal ieftin și bun, până la cei care vor un flagship cu calități foarte bune la cameră așa cum este Honor Magic 5 Pro.

„Eu am venit în România încă de acum 3 ani. Și piața este mai competitivă ca niciodată. Vedem cum marile branduri au aproape tot market share-ul local, dar există potențial și pentru alte companii. Oferim alegeri pentru consumatori și oamenii vor să fie diferiți de ceilalți”, spune Stanley Yan.

Anul trecut, cel mai bine vândut telefon al Honor a fost Honor Magic 4 Lite, urmat de Honor X7, dar Stanley menționează că direcția strategică pentru Honor este să aducă și flagship-uri cu calități foarte bune pentru consumatori.

Poți să vezi impresiile noastre de la Mobile World Congress 2023 despre Honor Magic 5 Pro și Honor Magic Vs în video-ul de mai jos.