Întâlnirea are loc începând cu ora 10.00, la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din Calea Victoriei, nr. 152, Sector 1.

Întâlnirea face parte dintr-o serie de consultări programate pe parcursul lunii octombrie 2019 de către conducerea ministerului cu scopul de a perfecționa sesiunea viitoare a programului Start-Up Nation.

Evenimentul va fi transmis prin sistem de video-conferință în toate Agențiile pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului, drept pentru care, invităm la sediul ministerului NUMAI consultanți din București, urmând ca reprezentanții societăților de consultanță din teritoriu să solicite agenției regionale de care aparțin accesul în spațiile destinate acestei consultări”, spun reprezentanții ministerului.

Datorită numărului limitat de locuri disponibile vor fi acceptați la întâlnirea de la București doar primii 40 de consultanți în ordinea în care au solicitat prezența la eveniment, iar pentru accesul în incinta AIMMAIPE regionale doar primii 20 de solicitanți.

Solicitările societăților de consultanță din București se vor transmite pe adresa romania_hub@imm.gov.ro iar accesul la consultări va fi transmis solicitanților pe email primilor 40 de consultanți.

Solicitările societăților de consultanță din restul regiunilor de dezvoltare se vor transmite pe adresele AIMMAIPE de care aparțin, iar accesul la consultări va fi transmis solicitanților pe email primilor 20 de consultanți.

La începutul lunii septembrie, oficialii ministerului pentru IMM-uri declarau în cadrul evenimentului International Business Forum că va exista și ediția cu numărul 3 a programului Start-Up Nation.

Start-Up Nation este un program foarte ambițios”, a menționat Paula Pîrvănescu, secretar de stat în cadrul ministerului.

Potrivit oficialilor ministerului pentru IMM-uri, ediția a treia a programului Start-Up Nation va începe până la finalul anului acesta, dar doar în ceea ce privește înscrierea proiectelor. ”Verificarea, contractarea și implementarea lor va începe în 2020, pentru că bugetul nostru e bugetul statului, Ministerul de Finanțe este cel care ne dă sau ne ia bani și a zis că la anul o să ne dea banii cum ne-a dat și până acum și o să-l implementăm”, a declarat Pîrvănescu.